Roger Sanchez Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 nemam androida, ali zar nije moguće na njemu napraviti i ovo čudo?
copkillah Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 nemam androida, ali zar nije moguće na njemu napraviti i ovo čudo? bravo, sjajna ideja
Roger Sanchez Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 bravo, sjajna ideja ma, moša, Do Be Evil đubrad ukinula to.
copkillah Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 jebiga, ja znam da tako može da se instalira, pa sam kontao da može i uninstall... pavllle, a da instaliraš neki 3rd party app za uninstall? npr ovaj https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidware.uninstallmaster
Skyhighatrist Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) A neki app tipa Moborobo? Kroz njega može svašta da se radi, pa i uninstall aplikacija (sve radiš sa kompa).... Edit: CK brži... Edited August 20, 2014 by Skyhighatrist
Tale Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ma i preko nekog memory booster app može da ubije Viber
Vapad Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ja sam iskreno zgađen Sve ovo moderacija hitno da prebaci na android temu a ovde da ostanu pravi računari! :D :P P.S. mrzim droid...hoću svoju E5 :( Sada je komtrejd počeo da valja tablete sa pristojno rama i ips ekrančićima za jako sitnu lovu, možda uzem to za droidarije a vratim se na prafi telefon.
*edited by mod Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ovo Rodzerovo bi bilo idealno ali avaj :( uninstalmaster je polozio oruzije pred zombi viberom sada je red na mobo robo kojeg ni nema na play store. Jos je otvorena prijava za izazivace. Ciji kandidat pobedi placam neko fensi pivo
Vapad Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Koliko sitnu lovu? 55€+pdv je ulaz meni, oko 9000d ih valjaju, to je korektno
renne Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Ovo Rodzerovo bi bilo idealno ali avaj :( uninstalmaster je polozio oruzije pred zombi viberom sada je red na mobo robo kojeg ni nema na play store. Jos je otvorena prijava za izazivace. Ciji kandidat pobedi placam neko fensi pivo Što ne rutuješ i rešiš stvar
copkillah Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Što ne rutuješ i rešiš stvar Pod garancijom je?
*edited by mod Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Moborobo nije ni prisao blizu, DU je imao obecavajuci pocetak jer je uspeo da zabrani da se sam bootuje pa rekoh da ga bar drzi u kavezu ako ne moze da ga ubije vec ali ni to nije pomoglo sa resetovanjem. Clean MAster se pokazao jos slabijim. Cim da kazem "ucita" viber u DU ili Clean Master kako bi izabrao da ga uninstalira odmah iskoce 3 ista prozora da viber instalacija nije dobra i da izbrisem i reinstaliram program i posle 5-10 sekundi resetuje. A nije pod garancijom. Samo ne znam kako da ga rutujem :/
Tale Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 A da prosto probaš da obrišeš Viber folder, taj vidljivi?
Recommended Posts