Dankan Ajdaho Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Fora je što do tada neću ići gore. A i nema nikoga trenutno.
Sokrat Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) Meni je mts lepo radio na Divčibarama, ali sam koristio samo 2g mrežu na telefonu.Edit: Laki, obično na Limundu ima tih 3g modema koji su dekodirani, uzmeš njega i data kartice od mts i Telenora pa probaš. I onda ti neko uplati paket, ili ti sam ako imaš postpaid broj kod operatera kog izabereš Edited July 19, 2013 by Sokrat
yabadaba Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 (edited) Ja kad sam uzimao pre godinu dana, uzeo sam mts zato sto telenor tada nije radio nikako gore (imam otkljucan modem). Medjutim prosli vikend sam koristio telenor na telefonu i pisalo je H i radilo je pristojno(koliko je to moguce primetiti na tapatoku). Ja sam dosta blize Crnom Vrhu, mada mislim da su bazne stanice na PaljbiПослато са U9200 користећи Тапаток 2 Edited July 19, 2013 by yabadaba
Anonymous Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Ukoliko imaš Android mobilni i tethering ne treba ti nikavav modem, samo uplatiš neki Internet paket na svoju katricu.
Dankan Ajdaho Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Nemam, ali mogu da nabavim. O čemu je tu reč?
wall Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Mobilni tel. koji ima i funkciju wifi routera. Dakle na net izlaziš preko mobilnog telefona.
fragand Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 probavali smo ponesto u firmi za scadu i odustajali do sada tri putaproblem je bila velika varijacija kvaliteta signala kod svihotprilike kad je guzva, jako se tesko prolazia i oni su dosta ustogljeni"nismo menjali ove parametre od kada je karic kupio sistem" :Dza 'nako internet, nije problem samo da je pokriveno, a ponekad ce biti problem
Milosh76 Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Malopre mi se pojavio "plavi ekran", nisam stigao da pogledam sta tacno pise, ali sam u event vieweru video sledece informacije.U error logu piseLog Name: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/AdminSource: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracingDate: 20-Jul-13 10:14:27Event ID: 3Task Category: SessionLevel: ErrorKeywords: SessionUser: SYSTEMComputer: miloshDescription:Session "Microsoft-Windows-Setup" stopped due to the following error: 0xC0000188 a pod WARNING piseLog Name: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/AdminSource: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracingDate: 20-Jul-13 10:14:27Event ID: 4Task Category: LoggingLevel: WarningKeywords: SessionUser: SYSTEMComputer: miloshDescription:The maximum file size for session "Microsoft-Windows-Setup" has been reached. As a result, events might be lost (not logged) to file "C:WindowsPanthersetup.etl". The maximum files size is currently set to 536870912 bytes.U pitanju je ploca P5QL PRO 4 Gb Ram memorije Win 7 32bit.Da li je u pitanju hardverski ili softverski problem? Google kaze da nije nista strasno, ali mene zabrinjava sto se to pojavljuje relativno cesto.Pre izvesnog vremena mi se slicna stvar pojavila, testirao sam memoriju i hard i nije bilo problema.
wall Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 probavali smo ponesto u firmi za scadu i odustajali do sada tri putaproblem je bila velika varijacija kvaliteta signala kod svihotprilike kad je guzva, jako se tesko prolazia i oni su dosta ustogljeni"nismo menjali ove parametre od kada je karic kupio sistem" :Dza 'nako internet, nije problemsamo da je pokriveno, a ponekad ce biti problemDa... Biću dosadan, pa ću po ko zna koji put ponoviti. Nijedan mobilni provajder ne garantuje brzinu. Dakle svi se zaštite sa " do XX Mbps"Imao sam siutacija da na nekoj lokaciji testovi budu OK, pa za dve-tri nedelje gotovo neputrebljivo.Veći broj korisnika, problem na baznoj stanici (ne mora da bude ta najbliža nego recimo izleti neka druga pa sav saobraćaj ide preko te "dobre") i sl.Sve u svemu, može da radi super ali može i da ne mora. :)
katamaran Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 (edited) Malopre mi se pojavio "plavi ekran", nisam stigao da pogledam sta tacno pise, ali sam u event vieweru video sledece informacije.U error logu piseLog Name: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/AdminSource: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracingDate: 20-Jul-13 10:14:27Event ID: 3Task Category: SessionLevel: ErrorKeywords: SessionUser: SYSTEMComputer: miloshDescription:Session "Microsoft-Windows-Setup" stopped due to the following error: 0xC0000188a pod WARNING piseLog Name: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/AdminSource: Microsoft-Windows-Kernel-EventTracingDate: 20-Jul-13 10:14:27Event ID: 4Task Category: LoggingLevel: WarningKeywords: SessionUser: SYSTEMComputer: miloshDescription:The maximum file size for session "Microsoft-Windows-Setup" has been reached. As a result, events might be lost (not logged) to file "C:WindowsPanthersetup.etl". The maximum files size is currently set to 536870912 bytes.U pitanju je ploca P5QL PRO 4 Gb Ram memorije Win 7 32bit.Da li je u pitanju hardverski ili softverski problem? Google kaze da nije nista strasno, ali mene zabrinjava sto se to pojavljuje relativno cesto.Pre izvesnog vremena mi se slicna stvar pojavila, testirao sam memoriju i hard i nije bilo problema.Imam jednu laicku teoriju. Da ti nije na sistemskoj particiji FAT32?FAT 32 ima maksimalnu velicinu fajla oko 4 giga ako se ne varam. 536870912 bytes mi zvuci kao slicna brojka (mrzi me da preracunavam) Ako je do toga samo prebacis u NTFSedit: google konverter ipak kaze da je 536870912 samo 0.5 GB (512MB)U svakom slucaju mislim da je softverski problem. Edited July 20, 2013 by katamaran
katamaran Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Nisam ni razmisljao da fat 32 ne moze na sedmici. Al to mi je definitivno bila prva asocijacija na maximum file size.
Indy Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Don't worry about this warning, you can just ignore it.BTW. Posto ti je Windows 32 bitni, efektivno nemas ni 3GB RAM-a (ima li razloga zašto ne staviš 64 bitni sistem)
wall Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 Nisam ni razmisljao da fat 32 ne moze na sedmici. Al to mi je definitivno bila prva asocijacija na maximum file size.I meni je prva pomisao bila da je log fajl problematičan...
Recommended Posts