Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja

Featured Replies

izelo mi trece dete kabal od ispravljaca 800din
kako bre? :lolol:nego deco, naselilo mi se ovo u downloads i nece da se obrishe:AdobeDigitalEditions_SoftangoDownloadernemam pojma sta radi i kako da ga ubijem. naravno, tvrdi da ga koristi neko drugi <_<
  • Replies 20.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

nego deco, naselilo mi se ovo u downloads i nece da se obrishe:AdobeDigitalEditions_SoftangoDownloadernemam pojma sta radi i kako da ga ubijem. naravno, tvrdi da ga koristi neko drugi <_<
http://www.emptyloop.com/unlocker/

e. blagodarim.

Već desetak dana ne mogu da otvorim www.jutarnji.hr, a vidim da redovno štancaju sadržaj na istom. Može li neko da proba istu operaciju i da mi kaže da li postoji neki "alternativni" način pristupanja tekstovima sa sajta?

Ne radi jutarnji dosta duze od tih 10ak dana. Zasto, ne znam

To je sad u cugu tih desetak dana. Mislim da je radio dan ili dva, a pre toga opet izvestan broj dana nije hteo da mi otvara njihovu stranicu... Ali, pogledaj im fejs - uredno objavljuju vesti i linkove ka istima na svom sajtu. Di je kvaka?

Ne znam, misterija.Pominje li se nesto na FBu?

Jutarnji radi. Mislim, tu, u EU. :PMada, ne propuštate baš puno. :fantom:

Eh, ta EU...Krećem se samo po kulturi, a sad sam naišao i na neke arhivske tekstove koje bih da pročitam, a ne mogu, pa me to malo nervira.

ne zamerite, verovatno je o tome bilo ohoho priče na ovih 688 strana, ali me zanimaju efektna rešenja u menadžmentu žica i kablova. i pored neizbežnog lagovanja, spremam se da se prešaltam na wireless tastaturu i miš a razmišljam i o bežičnim zvučnicima i printeru, svi ostali kabeli su reklo bi se neizbežni pa će ostati prilično gusta šuma ispod stola (power kablovi, ruter, spliter) . na netu sam našao ovako neke varijante, ne znam ima li u nas slično nešto da se nadje http://www.bluelounge.com/products/cabledrop/ko ima predloge nek se raspiše..

Kakvo lagovanje sa bežičnim mišom i tastaturom? To te neko lag(ov)ao.

Lagovanje - bas lep primer anglosrpskog.@Dr Kumalo - najjeftinije sto postoji je mozda i najbolje - to su ove plasticne spirale (kao na sliki ispod). Zovu se spiral wrap, mislim da se mogu naci u raznim bojama (najcesce su crne) i skoro su pa dzabe.cable-organizer.jpg

Tzv. "organizator kablova" :DIma u varijanti kao crevo od tkanine sa čičak trakom a ovo Indijevo je još bolje.Korisno i radi posao.

hvala na savetima. za sada ću improvizovati provlačenjem kablova kroz stari telefonski gajtan. izbegao bih onlajn kupovinu, pa ako neko znade gde može u bg da se nađe ovo indijevo, nek pusti glas.@gotivac : meni je neki klinjo gejmer iz komšiluka pričao da je jako razočaran performansama bežične tastarure i miša za koje je navodno dao grdne pare. možda je do modela, jbmliga

Klinja sere kao foka.Ja imam bežične tastature godinama, i nikada nisam imao nijedan problem. Doduše, retko igram neke pucačine, ali ni tada nisam imao problema, kada sam igrao.Klinci kenjaju da ispadnu face u društvu.