gospa buba Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 izelo mi trece dete kabal od ispravljaca 800dinkako bre? :lolol:nego deco, naselilo mi se ovo u downloads i nece da se obrishe:AdobeDigitalEditions_SoftangoDownloadernemam pojma sta radi i kako da ga ubijem. naravno, tvrdi da ga koristi neko drugi <_<
copkillah Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 nego deco, naselilo mi se ovo u downloads i nece da se obrishe:AdobeDigitalEditions_SoftangoDownloadernemam pojma sta radi i kako da ga ubijem. naravno, tvrdi da ga koristi neko drugi <_< http://www.emptyloop.com/unlocker/
notenoughreasonsforclaire Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Već desetak dana ne mogu da otvorim www.jutarnji.hr, a vidim da redovno štancaju sadržaj na istom. Može li neko da proba istu operaciju i da mi kaže da li postoji neki "alternativni" način pristupanja tekstovima sa sajta?
nbg4ever Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ne radi jutarnji dosta duze od tih 10ak dana. Zasto, ne znam
notenoughreasonsforclaire Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 To je sad u cugu tih desetak dana. Mislim da je radio dan ili dva, a pre toga opet izvestan broj dana nije hteo da mi otvara njihovu stranicu... Ali, pogledaj im fejs - uredno objavljuju vesti i linkove ka istima na svom sajtu. Di je kvaka?
Roger Sanchez Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Jutarnji radi. Mislim, tu, u EU. :PMada, ne propuštate baš puno.
notenoughreasonsforclaire Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Eh, ta EU...Krećem se samo po kulturi, a sad sam naišao i na neke arhivske tekstove koje bih da pročitam, a ne mogu, pa me to malo nervira.
DR. KUMALO Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 ne zamerite, verovatno je o tome bilo ohoho priče na ovih 688 strana, ali me zanimaju efektna rešenja u menadžmentu žica i kablova. i pored neizbežnog lagovanja, spremam se da se prešaltam na wireless tastaturu i miš a razmišljam i o bežičnim zvučnicima i printeru, svi ostali kabeli su reklo bi se neizbežni pa će ostati prilično gusta šuma ispod stola (power kablovi, ruter, spliter) . na netu sam našao ovako neke varijante, ne znam ima li u nas slično nešto da se nadje http://www.bluelounge.com/products/cabledrop/ko ima predloge nek se raspiše..
JozoMujica Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Kakvo lagovanje sa bežičnim mišom i tastaturom? To te neko lag(ov)ao.
Indy Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Lagovanje - bas lep primer anglosrpskog.@Dr Kumalo - najjeftinije sto postoji je mozda i najbolje - to su ove plasticne spirale (kao na sliki ispod). Zovu se spiral wrap, mislim da se mogu naci u raznim bojama (najcesce su crne) i skoro su pa dzabe.
wall Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Tzv. "organizator kablova" :DIma u varijanti kao crevo od tkanine sa čičak trakom a ovo Indijevo je još bolje.Korisno i radi posao.
DR. KUMALO Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 hvala na savetima. za sada ću improvizovati provlačenjem kablova kroz stari telefonski gajtan. izbegao bih onlajn kupovinu, pa ako neko znade gde može u bg da se nađe ovo indijevo, nek pusti glas.@gotivac : meni je neki klinjo gejmer iz komšiluka pričao da je jako razočaran performansama bežične tastarure i miša za koje je navodno dao grdne pare. možda je do modela, jbmliga
radisa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Klinja sere kao foka.Ja imam bežične tastature godinama, i nikada nisam imao nijedan problem. Doduše, retko igram neke pucačine, ali ni tada nisam imao problema, kada sam igrao.Klinci kenjaju da ispadnu face u društvu.
Recommended Posts