braca Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 WinDirStat za graficki pregled koliko vam sta zauzima mesta na disku :
Allegra Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 evo ga, radi.recite sad ovom debilku sta da obrise ?blagodarim.
Anonymous Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 'Documents and Settings' ti zauzima dosta mesta (a tamo se nalazi i Desktop). Da li ti je desktop prazan?U svakom slučaju C ti je suviše mali, povećaj ga.
Venom Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ili desktop ili Temp folder, najverovatnije. Programs -> Accessories -> System Tools -> Disk Cleanup
Anonymous Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Rekla je da je Temp prazan. Glupi Disk Cleanup joj neće obrisati subfoldere (bar to nije umeo da uradi nekad). Svejedno, treba da proveri C:\Documents and Settings\Allegra\Local Settings\Temp i da uključi 'Show Hidden Files and Folders'.
Venom Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 (edited) Taj deo ne videh... Enivej, Local Settings je vec hidden, pa je u tom sluchaju gledala pogreshan Temp. Meni Disk Cleanup uvek ostavi neshto, ali u principu dosta i ukloni ako je prevelik. Nema u principu shta da se radi kad je particija samo 8 giga. Malo Temp, malo App Data folderi i jebiga. Moze da se iskljuchi hibernacija eventualno (u Power Options). Edited August 9, 2009 by Venom
Valk Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Sunce ti, kol'ko GB .jpg-a :o Kad pobrišeš šta ti ne treba i povećaš C, odkompresuj komp (ako ovo što su plava slova znači da si ga kompresovala), ubrzaćeš ga.
Allegra Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 hvala, dobri ljudi.sad cu da prsvrljam kroz doc and set da vidim sta tu ima, ali i meni se cini najlogicnije da povecam prostor na C.kako to da uradim ?
Anonymous Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 (edited) XP, moraće da nađe neki Partition Manager. Edited August 10, 2009 by Anonymous
Venom Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Bash ste joj pomogli . Ja sam koristio jedan skoro i pominjao sam ga ovde, ali se Zli Gli javio sa 'arrrrrgh to govno mi je sjebalo mashinu' stavom, tako da cu ovaj put preskochiti :D (poshto sam koristio jednom, jeli).
Anonymous Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Najobičniji Acronis True Image može da joj završi posao.
Valk Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 U je, Venome, al' ti je reper.. No offense, ZliGli :D
gervasius twinkleminkleson Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 ako je norton partition magic taj, onda podrzavam zlogglog, jer 'arrrrrgh to govno mi je sjebalo mashinu'.acronis je roditeljka.
Recommended Posts