Jump to content

Pitanja

Featured Replies

Upomoć. Nestao mi taskbar. Podigne se sistem, on je tu i samo odjednom pufff. U control panelu su taskbar settings ok, al njega nema. šta mi je činiti kukavnom?

• Replies 20.5k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

Nije, jbg. Viš da sam gledao settings u control panelu.

...

Edited by dig_chohano

Probao. Ctrl esc mi otvara start menu al se taskbar ne vidi uopšte.

dig_chohano said:
Upomoć. Nestao mi taskbar. Podigne se sistem, on je tu i samo odjednom pufff. U control panelu su taskbar settings ok, al njega nema. šta mi je činiti kukavnom?
Sličan problem rešio sam uz pomoć ovog programa http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm .

Ne znam, jbt. Sve šljakalo ok, uključim ga pre sat vremena i nemaaaa. Sad skeniram sa 98476022 antivirusa, možda je tu zeka.

Barrister said:
Sličan problem rešio sam uz pomoć ovog programa http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm .
Probao sam ga upravo, pojavi se taskbar na sekund pa opet nestane. Ludilo.

uloguj se na nekom drugom nalogu, cisto da proveris da li je problem sistemski ili samo na tvom profilu.

Edited by voja i

Ulogovao se kao guest, taskbar je tu. Kuda sad?

probaj tune up utilities. vratice ga 100 posto, ako si zainteresovan za link, vici.

Hvala, Lancia, al taskbar je očito nepovratno nestao...

.

Edited by Outlander

eye of the beholder said:
PitanjeAko imam neki video klip*gde se prica na Nemackom jeziku, jel postoji neki software koji bi to "preveo" na Engleski :wacko: Ili ako ima neko drugo resenje*a nije film
  dig_chohano said:
nema video, ima audiojos samo da vidim da li radispeech to text software
  dig_chohano said:
Hvala, Lancia, al taskbar je očito nepovratno nestao...
A da nije gurnut Taskbar skroz dole, pa se ne vidi. Pogledaj, možda se vidi samo vrh gornje linije, pa možda možeš da ga mišem vratiš nazad na mesto.Probaj i ovo:Moguće rešenje

Edited by Tresko