James Marshall Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Cijenim da je ovo neki fensi daljinski kojim se moglo upravljati govorom. Ovo lijevo liči na neki primitivni mikrofon.
Razzmatazz Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Ma zvučnik, piše lepo Sprechende Fernbedienung - "govoreći daljinac".
James Marshall Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Nisam mogao da pročitam ovo drugo na telefonu, ali da, ovo tačno još više liči na neki "zvučnjak"
James Marshall Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Možda da ga koristiš kao neki prenosni zvučnik, na koji signal stiže preko IC, ono, da staviš na uvo da bolje čuješ :D Ili je ovo neki unholy combo daljinca i diktafona :D
Razzmatazz Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Sta ce zvucnik na daljinskom? To se pitao i onaj ko ga se otarasio :) Verovatno izgovara komande, kanale, tačno vreme itd.
katamaran Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 (edited) Verovatno se pitao i sta ce mu daljinski od 30 cm i 5 kg. Cudna sprava. Edited August 23, 2016 by katamaran
Frank Pembleton Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Ako moze pomoc. Trebalo bi strimovati par dogadjaja na net. Prostor iz koga se strimuje ima dobru infrastrukturu i pristup netu. Zanima sa softverske strane, koje "provajdere" koristiti?Kakva je pouzdanost YT striminga? Koji jos servisi postoje? Ne strimuje se sa telefona tako da periscop nije opcija...
katamaran Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Periscope mi definitivno prvi pada na pamet za takve stvari al posto nije opcija probao bih facebook
Tale Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Ako moze pomoc. Trebalo bi strimovati par dogadjaja na net. Prostor iz koga se strimuje ima dobru infrastrukturu i pristup netu. Zanima sa softverske strane, koje "provajdere" koristiti?Kakva je pouzdanost YT striminga? Koji jos servisi postoje? Ne strimuje se sa telefona tako da periscop nije opcija... Testiraj YT, mislim da je odlično rešenje.
Frank Pembleton Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Testiraj YT, mislim da je odlično rešenje. To cu prvo da probam, neko mi rece da dobro radi....
Tale Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Radi odlično, bez greške. Samo testiraj, za svaki slučaj.
Utvara Posted August 24, 2016 Posted August 24, 2016 Ako moze pomoc. Trebalo bi strimovati par dogadjaja na net. Prostor iz koga se strimuje ima dobru infrastrukturu i pristup netu. Zanima sa softverske strane, koje "provajdere" koristiti?Kakva je pouzdanost YT striminga? Koji jos servisi postoje? Ne strimuje se sa telefona tako da periscop nije opcija... Postoje Livestream, Ustream, Justin.tv, Twitch
duda Posted August 30, 2016 Posted August 30, 2016 (edited) onaj podsetnik od AVG-a što se pojavi tu i tamo, konkretno, ovaj sada me potseća da sam izgubila svoju pro zaštitu i navodi me da je kupim, ne može nikako da mi se skine sa ekrana, nema šanse ni sa dugmetom za gašenje a ni sa onim ''remind me later'' restartovala sam komp, ali opet isto Edited August 30, 2016 by dùda
bigvlada Posted August 31, 2016 Posted August 31, 2016 Ja sam AVG degažirao kroz prozor kada su najavili da će krenuti Microsoftovim stopama i skupljati telemetriju od korisnika. Od tada Avast fino radi posao.
Recommended Posts