Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pitanja

Featured Replies

Daj dokle okvirno ideš sa cifrom

pa nemam pojma, recimo da je maximum 300e

• Replies 20.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hamlet Strašni
    Hamlet Strašni

Имам табелу у ексесу, од ње сам направио упит у коме сам убацио критерјум преко формуле којиу сам написао да ми избацује само уносе из ове године и даје ми збир. Онда сам увезао податак из тог упита у

• Filozof manijak
    Filozof manijak

Ja mislim da vas alfa troluje konstantno. 

• Anonymous
    Anonymous

Nikako. Do neke tačke pomažu ti programi za čišćenje, a onda beznadežno uspori.   Pre neki dan sam na poslu, posle duže rasprave sa pametnjakovićima, reinstalirao kompjuter na kom radim, pol

Posted Images

za 36-37K ti je svejedno kakav ćeš laptop uzeti, razlike su kozmetičke, RTM faktori(recimo verovatnoća kvarai) manje-više isti, tako da, jbg, eventulano disk veći ili baterija veća...

Evo ti ovo na primer, jedini koji vidim da ima disk od 1TB u toj klasi (ostali su svi na 500GB)

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_x540saxx006d-81123

Ovaj ima nešto veću bateriju:

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/lenovo_ideapad_30015ibr__80m300dwya-73579

za 36-37K ti je svejedno kakav ćeš laptop uzeti, razlike su kozmetičke, RTM faktori(recimo verovatnoća kvarai) manje-više isti, tako da, jbg, eventulano disk veći ili baterija veća...

Evo ti ovo na primer, jedini koji vidim da ima disk od 1TB u toj klasi (ostali su svi na 500GB)

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/asus_x540saxx006d-81123

Ovaj ima nešto veću bateriju:

http://www.gigatronshop.com/laptop_racunari/lenovo_ideapad_30015ibr__80m300dwya-73579

ne bi ja ovoliki ekran - ne bi preko 13incha

Probaj GParted Live distribuciju, boot-uj sa USB-a i vidi šta možeš da uradiš

Nisam uspeo ništa.

Na kraju sam otišao do te kompjuterske firme gde sam kupio karticu pre pola godine, i oni pokušavali da je formatiraju nekim programima i nisu uspeli. Kažu - zakucala, nema pomoći. I dali mi novu - zamenili. Ok, ali mislio sam da ću uspeti da je formatiram, bio sam baš uporan ali nisam uspeo. :D

Zar ovo nije Celeron, a ne Atom?

da li neko mozda zna, koja je ovo nova fora sa youtube i komentarima u vidu slicice sa slovima [a, f, c, k, ...]? korisnici imaju umesto neke svoje slicice 'random' slova, raznih boja. 

Gugl fora, tako ti je i na androidu  sa recimo Inbox aplikacijom, prikazuje ti prvo slovo kontakta, kao da lakše identifikuješ (ako kontakt već nema sliku). Svako ko se prijavljuje sa gugl naloga, a da nije stavio sliku, biće mu tako. 

da li neko mozda zna, koja je ovo nova fora sa youtube i komentarima u vidu slicice sa slovima [a, f, c, k, ...]? korisnici imaju umesto neke svoje slicice 'random' slova, raznih boja. 

Blagi oblik teletabisizacije korisničkog interfejsa,  ignorišeš dok ne odustanu od toga. 

aha, kapiram! hvala james i bigvlada!

U pola gledanja serije iskoci mi osigurac na kom je spojen kompjuter. Posto je na istom osiguracu samo jos jedna sijalica kontam da je prso komp, inace star nekih 6 godina i ne bas pouzdan u zadnje vreme. Dezurni krivac je:

1. Napajanje

2. Nesto drugo

Pitaš šta je crklo ili šta je prouzrokovalo iskakanje osigurača?   :blink:

Pitaš šta je crklo ili šta je prouzrokovalo iskakanje osigurača?   :blink:

Verovatno ovo drugo... napajanje naravno prvi kandidat