Jump to content

Featured Replies

Mene ovde uznemiravaju, pa nisam video dobro, jel Hamilton bio na drugom mestu posle prve krivine, pa ga je Vettel obisao?

Edited by Nesh

• Replies 5.1k
  • Views 274k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Toto je za svaki slučaj kukao Masiju. Perez se pošteno borio za poziciju i nije ništa bezobrazno ili nepošteno uradio, ko to smatra preteranim ili kamikaza vožnjom treba da predje na neki drugi sport.

• Koja hrabrost, koja muda, srce sampiona!!! Decko je imao jednu, jednu jedinu sansu i uzeo ju je! Uzeo je protiv coveka koji je vladao godinama, iznova i iznova. Primil sanse se ukazao i on

• Pa ne bih ih ni ja pustio da se trkaju po ovomeTM, nije stvar u tome. Trke nije bilo, nema sta da se proslavlja sampanjcem na podijumu, nema pobednika, nema bodova, cao zdravo.    Inace, jed

Posted Images

Jeste

Liči

Ma jok, Vettel ce mozda jos jednom u boks. Bice brzi Leclerc ovako.

Edited by Nesh

Ma zajebali su ga. Jebeni švabo

Nisu, menjali su kad i Merdze (u slicno vreme) Vettel je poranio, obici ce ga Leclerc.

Edited by Nesh

Opet direktive u Ferrariju.

Fuj..

Toliko je nadmocan Ferrari, da ce Merdza da ih pregazi u narednih nekoliko krugova.

Vettel da zadrzi kolko moze Luisa, pa u boks. To ja dumam amaterski. :D

Kako Švabe opet prejebavaju Ferari, epično. Lecleru nek je bog u pomoći do kraja. Neverovatno koliko su u trci stabilniji sa tempom Mercovi.

Ja bih sad Vettela u boks. Obici ce ga i Bottas, nema sta da izgubi.

Slusaju me. :D

Vettel osigurava 4. mesto. Sjajna taktika..

I da je ostao koliko i Leclerc i Merdze na stazi, sigurno ne bi bio drugi, Hamilton bi ga obisao, a mozda i Bottas. Pomogao je bar Leclercu.

Sjajno je osigurao ledja Lecleru drugi vozač Ferarija, možda i padne ta pobeda ove godine.