November 11, 20186 yr To bi bilo pravo cudeso, tesko da ce Luis ispustiti ovaj poklon. Edited November 11, 20186 yr by Nesh
November 11, 20186 yr Botas ne moze da funkcionise dok ne vidi Ferrari, da ne kazem Vettela, u retrovizoru. Sad je opet sve na svom mestu.
November 11, 20186 yr 21 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Karma je kurva. Malo i Max da iskusi kako je to.. Jel' Max nekad izbacio nekoga ko ga je obišao za krug?
November 11, 20186 yr Userevao se drugima vise puta i uvek se pravio nevinasce..+1, niko više od njega nije zaslužio ovo što mu se desilo.
November 11, 20186 yr Meh, Lewis je doktor. A vas koji se radujete sto je retard zaostao za ceo krug odlucio pobednika, a sampionat vec odlucen, ne razumem. Doduse i ne moramo da se razumemo.
November 11, 20186 yr Author Mene bi bilo sramota da se ovoliko radujem pobedi koju mi je doneo plaćeni vozač iz druge ekipe.
November 11, 20186 yr Just now, Ivo Petović said: Mene bi bilo sramota da se ovoliko radujem pobedi koju mi je doneo plaćeni vozač iz druge ekipe. Dobro, cenim da se raduju tituli konstruktora, a ne (samo) pobedi.