Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

E bas to sto kazes goofs.
Upravo sam hteo da pitam koliko je realno da ga najure s obzirom da moze da se vadi kako je priredio "najveci show ikada vidjen u F1"?

Kao sto ste vec pisali, Netflix ce da posasavi, internet bruji o ovome sto se desilo, poslednju trku su pratili i one koje interesuje i oni koje ne interesuje F1, kontam da lajkovi, pratioci i slicno skacu na F1 nalozima po instagramima, fejzbucima, tviterima.
Njemu je svo ovo valjanje u blatu nekako plus ako ce doneti lovu i jos navijaca.

Posted
3 minutes ago, goofs said:

Masi bi morao da otperja posle ove sezone, a da se to desi moraju svi da dignu glas, i Mercedes i Redbul i vozaci i bivsi vozaci, svako nek da komentar kakav je ovo svinjac.

Jer inace nisam siguran da oni na sve ovo gledaju kao lose, napravili su najuzbudljiviju sezonu u istoriji.

Kada sudije donesu neku odluku, makar se nekom ne svidjale, to ne moze da se pripise Masiju. Ali kada on donese pogresnu odluku iz njegove nadleznosti, odnosno prekrsi proceduru kod SC-a, to je onda osnov za smenu..

• +1 1
Posted

Šta li bi pokojni Charlie Whiting rekao na sve ovo?

Posted
Just now, fillex said:

Šta li bi pokojni Charlie Whiting rekao na sve ovo?

Trenutno ako je u stanju da priča bi vjerovatno rekao "BRAINZZZZZ" 

:Jova:

• Haha 1
Posted

Max dobio 2 sekunde kazne zbog onog preticanja pod SC-om..

Posted

Dakle titula je njegova za 2 desetinke - za sada...

Posted

Kada sudije donesu neku odluku, makar se nekom ne svidjale, to ne moze da se pripise Masiju. Ali kada on donese pogresnu odluku iz njegove nadleznosti, odnosno prekrsi proceduru kod SC-a, to je onda osnov za smenu..

Upravo ovo, incident sa starta je potpuno u rukama sudija, ovo na kraju je Masi zasrao. Gledam ponovo i mogao je u 56. krugu da pusti zaostale da obidju i da onda po pravilima pusti poslednji krug trkanje, ali nije. Postavlja se pitanje da li je u pitanju nepoznavanje pravila (što je osnov za smenu i skandal) ili je ne daj bože svesno tu odluku doneo u 57. krugu da bi došlo do kršenja pravila (što je opet osnov za smenu i skandal), ali u ovo drugo ne želim da verujem. U svakom slučaju skandalozno ponašanje direkcije, više je tu ljudi upleteno ne samo Masi ali njegova glava mora leteti. Crvena zastava je bila jedino normalno rešenje i u skladu sa onim što smo gledali cele sezone, ne znam zašto su odstupili od nečega što su sami uspostavili kao standard.

Na kraju ako su greške bile “iskrene” i posledica nekompetentnosti pomalo i žalim Masija, bukvalno će tek biti razapet i u medijima i u padoku, više nikakav autorotet neće imati i nema osnova da nastavi sa ovim poslom. Ne bio mu u koži.
  • +1 4
Posted (edited)

Moje izvinjenje @Have_Fun za onakav recnik.

Ne volim prljave vozace,dobili smo jos jednog posle Sumahera.

Imam osecaj da zadnjih godina gledam potpuno unistavanje sporta i onoga sto je bio,cekam onu superligu u fuci da zakuca ekser.F1 me vise nece videti ni ovde a ni ispred malih ekrana.

Edited by Bogotac
Posted

Jao kao neutralan, meni bilo super. F1 je posala toliko dosadna u poslednjoj deceniji da je postalo nenormalno. Ovako barem kokice i zabava.

Znam da navijacima idu na kurac ovakvi komentari, ali jebi ga. 

• +1 4
Posted (edited)
10 minutes ago, Bogotac said:

Moje izvinjenje @Have_Fun za onakav recnik.

ma daaaaaaaaaaaaaaaj jbt :)
nemas za sta :D al' zaista.. svi smo nasi ovde, bar tako ja vidim PPP i ovaj sportski deo :D
malo navijackih strasti, baci se koji hejt tamo-vamo, stvarno je cela sezona bila napeta i na noz uz razne gluposti od strane oba time, vozaca, FIA i tako dalje..
jos smo danas live pratili ovu svinjariju, tek kad se ohlade glave covek procita sta je sve napisao/rekao :D

zaista svaka cast nekima da u svom ovom cirkusu ostanu kul i ne posize.. mene je iskreno pucala nervoza, pisao sam svasta, al' sam kontao da je bolje da se istresem na papiru (forumu) nego da cviknem.. to mi bio izduvni ventil

sorry svima jbg, povescu racuna ubuduce

... pa da se teramo i sledece sezone, uz nadam se normalnije trke :)

Edited by Have_Fun
  • +1 2
Posted
9 minutes ago, dragance said:

Jao kao neutralan, meni bilo super. F1 je posala toliko dosadna u poslednjoj deceniji da je postalo nenormalno. Ovako barem kokice i zabava.

Znam da navijacima idu na kurac ovakvi komentari, ali jebi ga. 

+1

Moja prva pogledana trka posle povlacenja Sumahera. Zadovoljan... :)

• +1 2
Posted

Svakako je za sport bolje kada postoji realno rivalstvo za titulu. 2017. i 18. je Vettel đene đene bio konkurencija, ali nije bio na nivou. 19. i 20. smor, mada i takve sezone imaju draž - tada se gleda formula 1.5, tj peglanje u midfieldu. To je bilo super prošle godine recimo.

Ono šta jeste problem je race control i stewarding i nekonzistentnosti u istima, što je danas doživelo kulminaciju. Ja lično nisam bio zagriženi Max fan recimo - jesam navijao za Maxa, ali nije mi on favorit na gridu (to bi bili Leclerc i Alonso u mom slučaju).

Posted

Slažem se apsolutno.

F1 bi i trebalo da bude "najbrži cirkus na svetu", tako da su sva proseravanja o nekoj ozbiljnosti istog potpuno besmislena.

Najzad sam ispratio jednu sezonu posle 15ak godina dosade.

• +1 1
Posted
55 minutes ago, Have_Fun said:

ma daaaaaaaaaaaaaaaj jbt :)
nemas za sta :D al' zaista.. svi smo nasi ovde, bar tako ja vidim PPP i ovaj sportski deo :D
malo navijackih strasti, baci se koji hejt tamo-vamo, stvarno je cela sezona bila napeta i na noz uz razne gluposti od strane oba time, vozaca, FIA i tako dalje..
jos smo danas live pratili ovu svinjariju, tek kad se ohlade glave covek procita sta je sve napisao/rekao :D

zaista svaka cast nekima da u svom ovom cirkusu ostanu kul i ne posize.. mene je iskreno pucala nervoza, pisao sam svasta, al' sam kontao da je bolje da se istresem na papiru (forumu) nego da cviknem.. to mi bio izduvni ventil

sorry svima jbg, povescu racuna ubuduce

... pa da se teramo i sledece sezone, uz nadam se normalnije trke :)

ja sam prošlo kolo popizdeo

ovo sam nekako znao da rb mora iz ko zna kojih razloga da uzme titulu