September 12, 20213 yr Kakva sezona za Rica, vecina trka za zaborav i sada ovakva pobeda.. Kakav urlik. Izbacio svu frustraciju koja se gomilala iz sebe..
September 12, 20213 yr Evo Valteri pogledaj incident po prvi put:- “It’s UNFORTUNATE, haha” Kakav lik
September 12, 20213 yr 1 hour ago, Marvin (Paranoid Android) said: Po meni trkački incident, u kom je Maks itekako krivlji. Ništa protiv pravila nije uradio, ali krenuo je, ne prvi put, tamo gde mesta jednostavno nije bilo, bio metar iza Hamiltona u najtanjoj krivini, odbio se o šikanu i poleteo desno. Njihov incidenti ove sezone se svode na sledece: ako Hamilton popusti, sve prodje bez tezih posledica (kao u Imoli u prvom krugu ili danas u prvom krugu), ako ne popusti dodje do picvajza (u Silvestonu i opet danas). Sustina je da su sve to trkacki incidenti, ali ako postoje posledice onda ce sudije da vagaju kome ide veci % krivice i onda napisu kaznu.. Ja za ovo danas ne bih kaznjavao, ali mi se javlja da ce ovog puta Max dobiti neku kaznu..
September 12, 20213 yr Kaznili Maxa 3 pozicije za start u Rusiji Glupost Ne vidim gde je mogao da ide, nije mu ovaj ostavio zrno mesta Bukvalno po oranju vozi
September 12, 20213 yr 38 minutes ago, Have_Fun said: Kaznili Maxa 3 pozicije za start u Rusiji Ako mu je oštećen motor i bude morao da ga zameni? Jel' uopšte imaju još jedan motor? Trebalo je da dobije istu kaznu kao Luis u Silverstonu, tj. nikakvu.