Have_Fun Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Just now, ducca said: “Sorry guys” Kapiram da mu je bilo teško da se ne smeje dok je to izgovarao. Bukvalno Govno
stajebrebilo Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Botas puca pod pritiskom SVAKI put, tipa treba skloniti u neki GP2 ili štagod...Kakva svinjarija, bitka za konstruktore je promenjena drastično.
ducca Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 A najbolje da je ovo uradio namernoNije, ali nije ni škodilo da bude neoprezan. I kažem kad se sve sabere i oduzme za Mercedes bolje nije moglo, namerno ili slučajno. A da mu je žao zbog ovoga sumnjam. 1
SNARC Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 6 minutes ago, napadaj said: SKHD Naduvajte mi jaja, idioti iz UM Bez psovki. Samo cu tiho preci na stranu gospodara i odustacu od toliko voljenih prenosa golfa, ceske lige i teniskih celendzera.
Aleksandar88 Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Bez psovki. Samo cu tiho preci na stranu gospodara i odustacu od toliko voljenih prenosa golfa, ceske lige i teniskih celendzera.Jadni su. Ja imam sk hd u paketu, ali oni bukvalno nemaju šta više da ponude osim f1 i evrolige. Mogu komotno i da ugase sportske kanale.
renne Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 To je zbog Hrvatskog telekoma, zato ove glupe igre igraju. Pisali smo na Kablovskoj temi o tome
Mr.Mxyzptlk Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 kako ne mogu da poprave norisa jbt. ni ne gleda mi se vise, nek se noseSent from my STF-L09 using Tapatalk
Ivo Petović Posted August 1, 2021 Author Posted August 1, 2021 Ne znam ko je veći mentol, Botas ili Strol.
Jimmy Kowalski Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Sad gledam usporene snimke, Stroll je zasluzio race ban za ovo sto je uradio. To nije nesmotrenost. to je cisto ludilo..
Mr.Mxyzptlk Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 ovi popravise rb a mcl ne mogu. ma ajdeSent from my STF-L09 using Tapatalk
Radoye Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Sad gledam usporene snimke, Stroll je zasluzio race ban za ovo sto je uradio. To nije nesmotrenost. to je cisto ludilo.. Strolu je Okon zakocio ispred nosa (jer je njemu ispred nosa Botas pravio cirkus) pa je izleteo na travu pokusavajuci da ga izbegne, vidi se iz Fetelovog onborda najbolje.
Recommended Posts