Have_Fun Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Nije mi ovo preterano zabavno Osim starta i par krugova na pocetku Max sutra sam, Perez los posao obavio a Alonso je zver! Kako je mamojebacki startovao, haos!
Jimmy Kowalski Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Mega start Nanda, zahvaljujuci kome smo ga gledali skoro pa celu trku. Sjajna reklama za Alpinu Dobro izgleda sprint trka. Kada bi dodeljivali poene za recimo prvih 8, bio bi pun pogodak.. 1
Ivo Petović Posted July 17, 2021 Author Posted July 17, 2021 Fernandov prvi krug kao na igrici. Ne pamtim da sam video bolji. 1
Jimmy Kowalski Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Kimijev start u Portugalu je taj nivo isto.. 1
Ivo Petović Posted July 17, 2021 Author Posted July 17, 2021 Ono u Portugalu je bio opšti haos, pošto se mediumi nisu zagrejali, pa je čak Sainz na softu izbio na prvo mesto. Ovo danas je čist skill, kako je obišao Pereza i Landa je prosto neverovatno.
ducca Posted July 17, 2021 Posted July 17, 2021 Alonso definitino vozač dana, bukvalno je napravio ove ispred da izgledaju smešno.Ono što mi pak nije jasno zašto mu je kasnije bilo dozvoljeno da menja putanju po nekoliko puta dok je branio poziciju od 2 Meklarena sa drs-om…
Mr.Mxyzptlk Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 max preterao.ovde?Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Mr.Mxyzptlk Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 pa deluje mi da je morao da prikoci, ali je rizikovao bacanjem i bio zakacen i izbacen. ne mislis valjda da ga je hamilton pri onoj brzini manevrom izbacio?Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Have_Fun Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Just now, extragluv said: pa deluje mi da je morao da prikoci, ali je rizikovao bacanjem i bio zakacen i izbacen. ne mislis valjda da ga je hamilton pri onoj brzini manevrom izbacio? Sent from my STF-L09 using Tapatalk Da
Have_Fun Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Krivica Hamiltonova Ovo je laka odluka Samo sranje sto je Max van staze a ovaj ce nastaviti Pritom je Perez skroz iza i RB ce tesko do nekih ozbiljnijih poena Publika govna da jede Max se zabio u zid sa milion na sat a ovi se raduju kretencine Ogavni mamlazi
Recommended Posts