Nesh Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 11 minutes ago, Nesh said: I Luis brzi od Maxa...to bi bilo to... Nemas pojma! 1 1
zorglub Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Fala qrcu više... Ispade ok trka na kraju. Bravo za McLarenovce i Gaslija.
Ivo Petović Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 Botasa bih sutra otpustio. Za trenutak sam pomislio da je Luis stvarno madjioničar i da će da izvuče ovo. Fernando je već počeo da pokazuje da je novi ugovor za Okona još jedna greška.
Lezilebovich Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 1 minute ago, Ivo Petović said: Botasa bih sutra otpustio. Za trenutak sam pomislio da je Luis stvarno madjioničar i da će da izvuče ovo. Fernando je već počeo da pokazuje da je novi ugovor za Okona još jedna greška. Mislis da Bottas nije u pravu ili da takvi izlivi nisu prikladni u toku trke ?
Nesh Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Merdzovsko-hamiltonska pobeda. Ali ovog puta za Maxa i Red Bull. 1
Ivo Petović Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 Just now, Lezilebovich said: Mislis da Bottas nije u pravu ili da takvi izlivi nisu prikladni u toku trke ? Ma jok, nego zbog načina na koji se branio, da je izdržao još jedan krug, Hamilton bi pobedio. A i sama činjenica da ga nisu povukli na drugi pit i brzi krug mi govori da je on to odbio. Mimo činjenice da je u donjoj polovini grida kao trkač.
ducca Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Perez polako ali sigurno zavredjuje novi ugovor, sjajan tandem u najavi narednih sezona. Maestro čuvanja guma 1
Jimmy Kowalski Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 6 minutes ago, Nesh said: Merdzovsko-hamiltonska pobeda. Ali ovog puta za Maxa i Red Bull. Lepo sumirano. Uloge su se okrenule ovaj put. Sjajno trkanje imamo ove sezone. Samo da potraje..
Ivo Petović Posted June 20, 2021 Author Posted June 20, 2021 btw, odlična trka, naročito za Paul Ricard. Pireli ostaje glavni problem F1. Bukvalno 90% zavisi od guma - Ferari danas nije mogao da se sastavi zbog guma, Alonsa su na medium preticali svi, a onda je na hardu bio praktično najbrži u midfildu. Pireli je sranje. 2
Nesh Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 (edited) Otkacice Botasa. Protiv vozaca i bolida koji nisu inferiorni nego su tu negde sa meckama i Luisom on ne uspeva ni da smeta. Ipak, meni se cini da je kod preticanja i uz gresku nekim cudom pruzio vise otpora Maxu od Luisa. Bar sam ja tako video ta dva preticanja, mozda gresim. Edited June 20, 2021 by Nesh
Recommended Posts