Jump to content
IGNORED

F1

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

U jebote smrzo sam se, a bas na startu se sprdam sa sinom kako Grosjean nije poslednji, ali da mu dajemo tri kruga da se zakuca u nekog (to nam je ritual kad gledamo zajedno, zajebavanje Grosjeana). Uzas.

Posted

Dobro se izvukao, hvala bogu, bolid se raspao na dva dela. U prvom momentu sam pomislio gotovo... 

Posted

Pre 30-ak godina bio bi na mestu mrtav.

Posted

Ne znam šta reći, auf. Ne znam kako ali ovaj dan Roman će slaviti umesto rodjendana. Hvala silama koje su ga spasile.

ef113f98fea95488ed370c8051f12bbc.jpg

Posted

Njemu treba uzeti dozvolu, gomilu sranja je napravio do sad.

Ali kako je uspeo da prezivi ovo, alal mu kurac.

Posted
Just now, Jimmy Kowalski said:

Pre 30-ak godina bio bi na mestu mrtav.

Ma bio bi mrtav i pre 5 godina. I sad je cisto cudo da je ziv, treba ovo da slavi kao novi rodjendan.

Posted (edited)

Prednji deo Haasa zabijen u ogradu... jezivo. Stariji i iskusniji će znati kada se poslednji put zapalilo gorivo u bolidu, meni je glavi Berger u Imoli '89.

Edited by fillex
Posted

Vrlo je moguce da ga je oreol spasio. Ali ono sto meni nije jasno jeste zasto onde stoji samo ova ograda, a ne i gume? 

Posted

Verstapenov cale u Hokenhajmu mislim u boksu negde devedesetih, kad je vozio sa Sumijem, 94-95.

Posted

Hvala bogu da je ok ali apsolutno je on kriv, ovo kao da se na autoputu prestrojis iz 3. u 1. traku u punoj brzini i bez gledanja u retrovizor. Nek se zahvali bogu i više nikad u bolid.

Posted

Bio bi mrtav i danas, ovo je cudo.

Mislim da nije on kriv, Kvyat ga je pokupio ako sam dobro video.

Pada mi na pamet kad je goreo caca od Maxa 94 pri dolivanju goriva.

Posted
Just now, Plajvi said:

Verstapenov cale u Hokenhajmu mislim u boksu negde devedesetih, kad je vozio sa Sumijem, 94-95.

Jeste, s tim što je tad bilo gorivo iz fuel riga koje se prolilo po bolidu pa zapalilo (nije eksplodiralo gorivo u rezervoaru). Bila je cela kontroverza oko skinutog filtera sa creva ako se ne varam.

• +1 1
Posted
Bio bi mrtav i danas, ovo je cudo.
Mislim da nije on kriv, Kvyat ga je pokupio ako sam dobro video.
Pada mi na pamet kad je goreo caca od Maxa 94 pri dolivanju goriva.

Naravno da je on kriv, presekao je naglo sleva u desno, nije ga Kvjat mogao izbeći.