nahbar Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Koji su sada koraci? Siguran sam da je predvidjeno nekim aktom, barem za ovu sezonu. Za njega je jasno da je aut, sta je sa timom i potencijalno ostatkom karavana?
ducca Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Checo je out sigurno naredne 2, a verovatno i sve 3 trke koje slede. S obzirom na pauzu jasno je da je virus pokupio van “balona” i testiran je prilikom priključivanja timu, kapiram da ostali članovi tima nisu u riziku. Valjda nije putovao sa ostalim vozačima ka Engleskoj pošto imaju običaj da se po nekoliko njih potrpaju u male privatne avione. Ne znam ko im je test vozač, al voleo bih ako ima šanse da nekako ubace Hulka u auto do subote, znam da je realno mission impossible. Edit: navodno je Gutierez već na putu ka Silverstonu, courtesy of Mercedes [emoji849]
Radoye Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 2 minutes ago, ducca said: Ne znam ko im je test vozač, al voleo bih ako ima šanse da nekako ubace Hulka u auto do subote, znam da je realno mission impossible. Fandorn i Gutijerez su test vozaci / RP ih deli sa Mercedesom, slicno kao i dizajn bolida Bice verovatno Gutijerez jer Fandorn treba da vozi Formulu E ovog vikenda.
Ivo Petović Posted July 30, 2020 Author Posted July 30, 2020 Perez je bio u Meksiku u pauzi između dve trke, išao po restoranima, slikao se sa fanovima... Taman će lakše da ga škartiraju za Vetela.
Jimmy Kowalski Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 6 minutes ago, ducca said: Checo je out sigurno naredne 2, a verovatno i sve 3 trke koje slede. S obzirom na pauzu jasno je da je virus pokupio van “balona” i testiran je prilikom priključivanja timu, kapiram da ostali članovi tima nisu u riziku. Valjda nije putovao sa ostalim vozačima ka Engleskoj pošto imaju običaj da se po nekoliko njih potrpaju u male privatne avione. Ne znam ko im je test vozač, al voleo bih ako ima šanse da nekako ubace Hulka u auto do subote, znam da je realno mission impossible. Edit: navodno je Gutierez već na putu ka Silverstonu, courtesy of Mercedes I ja bih voleo da vidim Hulka. Ovo bi mu bila jedinstvena prilika da upise prvi podijum..
renne Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Perez je bio u Meksiku u pauzi između dve trke, išao po restoranima, slikao se sa fanovima... Taman će lakše da ga škartiraju za Vetela.Budala
ducca Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Debil na kub, zaprčatio je sebi ovim sudbinu. Ne kapiram zašto su timovi dozvolili toliku slobodu vozačima izmedju trka uzimajući u obzir situaciji... osim ako Pereza nisu zapravo namestili
Ivo Petović Posted July 30, 2020 Author Posted July 30, 2020 Lekler je između dve trke u Austriji išao u Monako
Jimmy Kowalski Posted July 30, 2020 Posted July 30, 2020 Quote Information from Silverstone. Racing Point is preparing Nico Hülkenberg's seat to test RP 20 tomorrow. Esteban Gutierrez reported with Mercedes but the lack of recent activity requires a 300 km test to reactivate his super license.
Ivo Petović Posted July 30, 2020 Author Posted July 30, 2020 Pre neki dan sam gledao snimak Brazila '12. vrv trka koja ga proganja i danas. Bilo bi super kul da Niko uzme podijum. Danas je AMUS objavio procene snage motora (maximum power): Mercedes ima 25 HP više od Renaulta, 30 više od Honde i 50 više od Ferarija. Svidja mi se ovo za Rendžu koji praktično nije radio na snazi tokom zime uopšte i spremaju potpuno novi motor za 2022.g.
Recommended Posts