pt 2.0 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Dosta filmova sa temama iz doba Hitlerove Nemačke... ili sam ja pod utiskom onih koji imaju tu temu (?) Onda nekoliko horor filmova. FEST classic - ne znam je li to bilo poslednjih godina, nisam išla puno. Raduju me neki filmovi iz regiona i neki filmovi van Evrope. Nekako imam utisak da mi nešto nedostaje u slici filma za 2019 (2020)... odnosno u slici sveta koje ovaj odabir filmova portretiše. Uznemirujuće u izvesnom smislu.
halloween Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Malmkrog, prvo što obožavam rumunske reditelje a i sve ostalo u vezi ovog filma obećava. Šteta što je jedina projekcija 7.3. u 22 časa, a film traje 200 minuta. Znači završava se u 01.20, pa nisam baš sigurna da ću se toliko žrtvovati. Oni koji prate dobro ovu materiju, kolika je šansa da ovaj film bude u redovnom filmskom repertoaru posle FEST-a? Naravno, jedva čekam i Polanskog, ali on nije problematičan.
nezvanova Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 ja napravila neki okvirni plan za fest. posto cu doci na zatvaranje tj na malkovica, bicu samo taj vikend u mogucnosti da nesto od filmova pogledam. pa sam se odlucila za polasnkog, koncalovskog, bracu darden i ako uspem puiua... dojavili mi da su svi ti filmovi odlicni, posebno polanski.
ultra plasticni Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 Obavezno treba pogledati Splav Meduze ima 1 termin
nezvanova Posted February 26, 2020 Posted February 26, 2020 jbg, zar to ne daju u kinoteci tokom godine? ja sam ga gledala skoro, dal na tjubu ili sa torenta, ali bas skoro (pre dve tri godinice xexexeex)... no, svakako je odlican film.
Tsai Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 On 9.2.2020. at 1:34, halloween said: Malmkrog, prvo što obožavam rumunske reditelje a i sve ostalo u vezi ovog filma obećava. Šteta što je jedina projekcija 7.3. u 22 časa, a film traje 200 minuta. Znači završava se u 01.20, pa nisam baš sigurna da ću se toliko žrtvovati. Oni koji prate dobro ovu materiju, kolika je šansa da ovaj film bude u redovnom filmskom repertoaru posle FEST-a? Naravno, jedva čekam i Polanskog, ali on nije problematičan. Jako tesko, gotovo nemoguće. Odličan je film, ali uzasno naporan, nema leba tu od distribucije. Preporucujem ti da izdrzis to vece. Btw, nikad gori FEST...autorski ih vec 10+ godina šije po programu, al ovo je bas sramota
Nikodije Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 (edited) sa ovogodisnjeg programa festa NFS (naprednjacke filmske svecanosti) za gledanje kandidujem™ : bull, corpus christi, deerskin, the painted bird, dronningen, workforce, the lodge... ne verujem da cu ici, osim mozda u slucaju the painted bird, suvise me zanima taj film da bih cekao kioske. Edited February 27, 2020 by Nikodije
halloween Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 9 hours ago, Tsai said: Jako tesko, gotovo nemoguće. Odličan je film, ali uzasno naporan, nema leba tu od distribucije. Preporucujem ti da izdrzis to vece. Btw, nikad gori FEST...autorski ih vec 10+ godina šije po programu, al ovo je bas sramota Hvala na svim informacijama.
Frank Pembleton Posted February 27, 2020 Posted February 27, 2020 Jako tesko, gotovo nemoguće. Odličan je film, ali uzasno naporan, nema leba tu od distribucije. Preporucujem ti da izdrzis to vece. Btw, nikad gori FEST...autorski ih vec 10+ godina šije po programu, al ovo je bas sramotaI ja zadnjih godina imam taj utisak, ali ja sam odavno batalio odlazak na Fest, verovatno bi tako bilo i da je bolji program... ... Shiit has hit the fan...
FPLS Posted February 29, 2020 Posted February 29, 2020 On 27.2.2020. at 12:06, Nikodije said: the lodge... Odlican. Riley Keough ko stvorena za ovakve uloge, ima taj neki sablasni vajb. Sad me bas zanima ovaj Goodnight Mommy autorskog dvojca, nekako mi je promakao. Goran Bogdan izvrstan u Ocu, film vredi pogledati, ali mi je ipak slabiji od Klopke i Krugova.
Apollo Creed Posted March 1, 2020 Posted March 1, 2020 Nije loš Ričard Džuel,solidan kasting. Poseta na Festu čini mi se nikad bednija,prosek godina posetilaca 50plus
Nikodije Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 On 1.3.2020. at 0:01, FPLS said: Odlican. Riley Keough ko stvorena za ovakve uloge, ima taj neki sablasni vajb. Sad me bas zanima ovaj Goodnight Mommy autorskog dvojca, nekako mi je promakao. Goran Bogdan izvrstan u Ocu, film vredi pogledati, ali mi je ipak slabiji od Klopke i Krugova. Meni Lodge dosadan, ima creepy atmosferu, ali to je sve. Nije nešto ni originalan. Goodnight mommy mnogo bolji.
Apollo Creed Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 2 hours ago, Nikodije said: Meni Lodge dosadan, ima creepy atmosferu, ali to je sve. Nije nešto ni originalan. Odgledao danas u DOB-u...film završen uz par ua i zviždanje razočaranih ljubitelja sedme umetnosti Prilično je loš realno,mada mož'se pogleda.Ova glavna ženska je odlična.Ja mislio da 1 Ališa ima bitniju ulogu,kad ono...mada realno najefektnija cena u celom filmu je sa njom... Meni ima kompletno Hereditary atmosferu(a i slično je pglu)u,pa ko voli nek pogleda...
pt 2.0 Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 On 1.3.2020. at 19:21, Apollo Creed said: Nije loš Ričard Džuel,solidan kasting. meni film bio odličan.
halloween Posted March 2, 2020 Posted March 2, 2020 Vrišt! Kako mi je promakao Greh?!? To overavam, pored Malmkroga i Optužujem.
Recommended Posts