Ajant23 Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 (edited) O-kej, razumno editovanje i razumno miksovanje, to zvuči razumno za Dankirk... Ahahahaha... Give me some tea, I'm already drunk... Edited March 5, 2018 by Ajant23 Ispravio "i" u "zašto" zato što je "Y" "pička" po Frojdu, pa sam napravio tu omašku da ne budem prost...
Mercuzzio Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Dunkirk je ziheraški izbor. Baby Driver ima mnogo bolji mixing
mustang Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 (edited) walmart se bas otvorio bas mi drago za allison zahvalila joanne woodword ❤️...old school najssss nisam gledala dunkirk ali po trejleru bihrekla da su lestvica iznad od baby driver za sound... baby driver je solidan film ali nista spektakularno Edited March 5, 2018 by mustang
Mercuzzio Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 (edited) Dunkirk je mnogo kompleksniji ali Baby Driver ima ludački ritam zvuka ceo film. Efekti u kombinaciji sa muzikom bolje dramaturški prate radnju i daju mu dodatnu dimenziju prateći probleme sa sluhom samog Bejbija. Dunkirk je perfektan, ono što se vidi to se i čuje. Baby Driver je, po meni, otišao korak dalje. ako nekog interesuje, ima super članak o zvuku Baby Driver https://www.inverse.com/article/40569-baby-driver-oscar-julian-slater-tinnitus Edited March 5, 2018 by Mercuzzio
mustang Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 (edited) meni je miks u bejbi prosecan. cini mi se da svaki bolji mix editor moze isti zvuk da izvuce opet kazem dunkirk nisam gledala ali iz trejlera sound dominira, gruva muski po svim nivoima i vrlo je cist. to je jako tesko postici. uhom mozes svaki zvuk da izolujes i cujes koliko je jasno i dobro uradjen. tripujem li ili oskar mu dao po trampu pri tom previse isticuci minorities, meksiko, lgbtxyz, dreamers itd? prilicno socijalno angazovani za ovih skoro dva sata. pitam se koliko ce ova godina uticati na sledeci oskar sto se gledanosti tice. pri tom toliko novih lica da pojma nemas ko su. najs za v.e. za 2049 (bar nesto po mome :D) Edited March 5, 2018 by mustang
Ajant23 Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 5 minutes ago, 3opge said: BR 2049 ocekivano za visual effects Pa, Trambal je to razbio još u Odiseji... Pardon, nisu specijalni već vizuelni... Nisam u toku sa kategorijama, pa sam pobrkao... Valjda...
mustang Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 rekla sam da kada br 2049 bude izasao na virtuelne naocare ima da ih kupim. zao mi sto su scene u vegasu kratko trajale, dosli mi da ostanem i pretrazujem
hansolo Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 (edited) Ne znam, meni je Kimmel kao voditelj smirio dozivljaj malo i to mi godi, da nije tog PC polit angazmana bilo bi nekako opusteno, bez histerije da treba Holivud da bude centar univerzuma. Edited March 5, 2018 by hansolo
Ajant23 Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 Je li gledao neko ovaj Live Action Short i za koju kategoriju je on dobio Oskara?
Ajant23 Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 Da li si ti u stanju da jasno odgovoriš, a da to nije ono Thompsonovo o ljubavi?
Hippie Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 jesam.... ali nam se ukusi bitno razlikuju pa se trudim da izbegnem diskusiju..... osim sto se ponekad javim da sam, eto... tu.... i navijam za omiljetu nominaciju koja uvek uzne nagradu
Recommended Posts