February 28, 20187 yr Kako smara ovo USA preseravanje o ucitavanju rasizma i nadmoci bijelaca u "Tri bilborda".
March 5, 20187 yr ovoliko zavesa na jednom mestu .... katastrofa od hailjina...lupita jedina koja ima ukusa..ovo ostalo ko civiluk ili za globus obuceni . gina rodriguez ima dobru haljinu ali je boja dosadna. nude colors su prosle chalamet klinac isto dobro obucen Edited March 5, 20187 yr by mustang
March 5, 20187 yr ja gledam na hrt-u, oni lupetaju samo u pauzama a ide originalni ton dok traje prenos Edited March 5, 20187 yr by hansolo
March 5, 20187 yr Naravno da navijam za Phantom Thread. Odgledao sinoc. Uzivancija, film jednog iskusnog reditelja, bez naglasenog kresenda i preterivanja kao u TBB i Master-u, uz perfektnu igru sva tri glavna lika. Cak je za PTA standarde prilcno "human".
March 5, 20187 yr Nikad nisam bio slabije pripremljen za Oskara. Pratim, ali glupo mi da komentarisem bilo šta kad sam jedva par nominovanih odgledao. Nije da nisam stizao toliko, nego me ništa nije ni privlačilo, čini mi se nikad gora ponuda novih filmova.