Čutura Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 a ja se bio ponadao u ovog ercegovackog djutuluma :(
Timmy Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Marine da izgubis brejk, ne da osvojis.. odnese mi reket. a lepo islo ka 6:2 u ovom setu...
Tsai Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Uvjeren u tvoju neizmjernu majčinsku ljubav, utječem se tvome čudotvornom zagovoru. Pomozi mi u ovoj potrebi, tebi poznatoj. Isprosi mi pomoć od Boga. Neka me zahvalnost za tvoju dobrotu potakne da budem vjeran Bogu, da živim prema evanđelju tvoga Sina i dopustim da me vodi Duh Sveti. O, Majko, reci Bogu samo jednu riječ za mene i on će te uslišati. Hvala ti, Gospo! Amen.
Grandilof Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Samo nastavi Tsai, ima nas jos koji navijaju da Rafa stigne Rodju.
Timmy Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Navijam i ja da ga stigne, kakve to veze ima. Jesmo mi sekularan forum ili ne :(
Jozef K. Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 E bre ne mogu da gledam. Imao ga je. Sjajan je bio nalet, a sada se plašim da se ne raspadne. Daj novu molitvu.
Zli Gli Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Tsai izdrzi jako do samog kraja! Mogao je Marin da slomi dedu u prvom gemu petog, steta za onaj prelos ritern na drugi servis na brejk lopti ali sta sad, idemo dalje.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Zli Gli Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Da li se ikad u istoriji tenisa desilo da neki Berdih i Cilic i slicni nakon propustenih brejk lopti u bitnom gemu ne useru svoj naredni servis gem? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Recommended Posts