mlatko Posted January 26, 2018 Share Posted January 26, 2018 Pa kad su preterali... sad (posto su osvojili 100M $) igraju po pravilima tj. ostavljaju nesto i konkurenciji. osim Rodje, koji melje bez obzira. Link to comment
1n54jd3r Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Izgleda da ni u zenskom finalu nece biti neizvesnosti...Vozniacki dominira, Halep indisponirana Link to comment
duda Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 qq i lele, osvojiće ovo karolinicatm ne govorim ovo zbog trenutnog rezultata, već zato što mi izgleda da će halep crknuti od ovog tempa dankinja je spremna kao zver malopre je halep odigrala sjajan servis gem, punom snagom i dobila ga sa nulom, ali ne bih rekla da će imati snage ni za dva a kamoli za tri napeta seta Link to comment
1n54jd3r Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Probudila se Halep...evo neizvesnosti niodkuda Link to comment
1n54jd3r Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Btw, nisam gledao zenski tenis duze vreme...tesko je adaptirati se na ovo stenjanje pri svakom jebenom udarcu...iritirajuce level max Link to comment
duda Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 volela bih da grešim, al' mislim da će halep teško ovo da preokrene svaka čast dankinji, nije više samo trkačica, ume dobro i da raspali, ali glavno kod nje je strahovita fizička sprema i odlična kontrola, udarci su joj jako precizni Link to comment
Malvo Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 Kako mrzim ovog debila koji odlican poen mora da poklopi svojim neartikulisanim AAAUUUU VAAUAAAUUAUU VAUU kricima. Link to comment
levi Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 ne znam ko prenosi finale, ali jedan od tih beslovesnih smarača sa es srbija je imao trenutak lucidnosti negde u 2. kolu, kada je najavio da je Karolinica odustala od toga da igranjem velikog broja turnira juri visoku poziciju na wta listi i fokusirala se na to da uzme konačno jedan GS. verovatno je prevodio engleske komentatore iz slušalica, ali i to je nešto Link to comment
duda Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 bacila malo pogled na statistiku dankinja ima do sada 4 poena više, taman za toliko je bolja ovde će baš sprema da presudi Link to comment
nisam ja Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 ko prenosi? Dragan Uf Pešikan. Kralj stenjanja, jaukanja i uzdisanja. Link to comment
duda Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 jbt, koja je ovo statistika na zvaničnom sajtu ? sad mi je jasno da statistika sve otkriva ali ništa ne govori, šit Link to comment
Timmy Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 11 hours ago, Nesh said: Bravo za Marijanu! Veliki uspeh, pohotovu u njenim godinama. A citam dole u komentarima da nema Lajanija i jos nekih sudija... Zna li se razlog? Cudno svakako... Link to comment
duda Posted January 27, 2018 Share Posted January 27, 2018 u pravi čas karolina uzima mto iskusno, nema šta jbt, kako se brani karolina Link to comment
Recommended Posts