Jump to content
IGNORED

Australian Open 2018

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Tuga. Ove godine je wta izvukao turnir, eto na šta je tenis spao.

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1n54jd3r

71

• Timmy

63

• renne

38

• Arkadija

35

Posted

Ponadah se i ja da moze pruziti neki otpor, no ovakav tip igraca je Federer "jeo za dorucak", tokom cele karijere.

Posted

bice ovde jos borbe, mora marin odigrati nesto...

Posted

borba ili ne, meni je dosadno...valjda zato sto nemam za koga da navijam ovde

Posted

Cilicev tenis je sa tehnicke strane poprilicno prosecan...u duzim razmenama pravi neverovatne neiznudjene greske, gotovo na nivou pocetnika

Posted

O, slavna, milosrdna Gospo! Mnogima koji su se molili pred tvojim likom udijelila si brojne milosti.

Pun pouzdanja i ja molim pred tvojim svetim likom: pomozi mi u mojoj nevolji (spomenuti nakanu). Znam da nisam zavrijedio milost, ali se uzdam u beskonačnu ljubav tvoga Sina koji me svojom ljubavlju učinio dostojnim ljubavi Oca nebeskoga.

Posted

Ja navijam da naredna dva seta dobije Fed i da bude 17 gemova - igrao sam neku pogadjalicu, tacan rez i broj gemova, igrao 3:1 i 38. Nagrada Head reket.

A realno je Marinu dosta set :)

Posted

A uporedite npr broj postova sada da brojem postova sa proslogodisnjeg finala izmedju Rafe i Feda. (Ja licno odgledao par poena, gledam skijanje...)

Tako slicno interesovanje je i na svetskom nivou... A zamislite da je umesto dede neki Chung u finalu.

Pa nek pomenuti novac razmislja da li mu trebaju zdravi Novak, Rafa i Endi i da li je sezona preduga i unistavajuca za najbolje tenisere...

Posted

Rođa legenda. :Hail: 

kolko je to gsova? 30?

Posted
5 minutes ago, nisam ja said:

Rođa legenda. :Hail: 

kolko je to gsova? 30?

30 finala 20 GSova

Posted

Rodja ce da bude Majkl Dzordan tenisa...trazice se uvek potencijalni naslednik, ali ce se unapred znati da je najbolji svih vremena RF i da se to promeniti nikad nece