Jump to content
IGNORED

Australian Open 2018

Mil@n

Recommended Posts

Posted

Pa kad su preterali... sad (posto su osvojili 100M $) igraju po pravilima tj. ostavljaju nesto i konkurenciji. osim Rodje, koji melje bez obzira.

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1n54jd3r

71

• Timmy

63

• renne

38

• Arkadija

35

Posted

Izgleda da ni u zenskom finalu nece biti neizvesnosti...Vozniacki dominira, Halep indisponirana

Posted

qq i lele, osvojiće ovo karolinicatm   :ohmy:

ne govorim ovo zbog trenutnog rezultata, već zato što mi izgleda da će halep crknuti od ovog tempa

dankinja je spremna kao zver 

malopre je halep odigrala sjajan servis gem, punom snagom i dobila ga sa nulom, ali ne bih rekla da će imati snage ni za dva a kamoli za tri napeta seta

Posted

Probudila se Halep...evo neizvesnosti niodkuda

Posted

Btw, nisam gledao zenski tenis duze vreme...tesko je adaptirati se na ovo stenjanje pri svakom jebenom udarcu...iritirajuce level max

Posted

volela bih da grešim, al' mislim da će halep teško ovo da preokrene

svaka čast dankinji, nije više samo trkačica, ume dobro i da raspali, ali glavno kod nje je strahovita fizička sprema i odlična kontrola, udarci su joj jako precizni

Posted

Kako mrzim ovog debila koji odlican poen mora da poklopi svojim neartikulisanim AAAUUUU VAAUAAAUUAUU VAUU kricima.

Posted

ne znam ko prenosi finale, ali jedan od tih beslovesnih smarača sa es srbija je imao trenutak lucidnosti negde u 2. kolu, kada je najavio da je Karolinica odustala od toga da igranjem velikog broja turnira juri visoku poziciju na wta listi i fokusirala se na to da uzme konačno jedan GS. verovatno je prevodio engleske komentatore iz slušalica, ali i to je nešto

Posted

bacila malo pogled na statistiku

dankinja ima do sada 4 poena više, taman za toliko je bolja

ovde će baš sprema da presudi

Posted

ko prenosi? Dragan Uf Pešikan. Kralj stenjanja, jaukanja i uzdisanja.

Posted

jbt, koja je ovo statistika na zvaničnom sajtu ?

sad mi je jasno da statistika sve otkriva ali ništa ne govori, šit 

Posted
11 hours ago, Nesh said:

Bravo za Marijanu! Veliki uspeh, pohotovu u njenim godinama.

A citam dole u komentarima da nema Lajanija i jos nekih sudija... Zna li se razlog? Cudno svakako...

Posted

u pravi čas karolina uzima mto

iskusno, nema šta

jbt, kako se brani karolina