Miljenko Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Olga odlicna. Sjajno riternira. Videcemo da li moze da odrzi ovaj nivo.
Mil@n Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Prvi put sam je gledoa, par impresija. Mnogo se nervira. Bukvalno posle svakog poena gestikulacije i sl. Mislim da ima pobednički mentalitet/karakter, dupla servis pa as, deluje nekako nepokolebljivo. Verovatno je to nasledila od ćaleta. Samoubila se u 12 gemu drugog seta i promašila smeč na kraju za 1-1 u setovima.
Mil@n Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 (edited) Olga drugi put servira za meč, imala dva brejka prednosti. 5-4 sada. Edit: 5:5 :( Edited July 28, 2018 by Mil@n
Mil@n Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Uh, oduševljen sam viđenim. Dobri, ravni udarci, agresivna igra, na momente preagresivna, u jednom naletu je 4, 5 forhenda za redom zalepila u mrežu. Dobro se kreće za visinu, ali iznad svega mislim da ima tu vatru, pobednički, borbeni mentalitet koji će joj doneti mnoge titule u karijeri. Non stop priča sa trenerom i nervira se posle izgubljenih poena, ali je to ne pomera previše. Ipak je to devojka od 17 godina, doći će to sa godinama. Sve u svemu
Timmy Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 Jel bilo na nekom domacem kanalu? Ispratio sam samo rez na samom kraju, a pogledao bih sad na miru
Mil@n Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Nisam ni tražio, na poslu sam, jebavao sam se sa strimovima. Malo malo neki zaštuca pa refresh ili na drugi pa u krug.
Timmy Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 U finalu igra protiv dosta slabije od svih ovih ostaloh koje je dobila. Rekoh juce, smesi nam se titula
Timmy Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 Trenutno 127. mesto :O I sada je najbolje plasirana maloletnica. A samo je jedna sa 18 god ispred nje. Ako dobije ide jos 15 napred. Bravo bravo.
Aleksandar88 Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Zar nije ispred nje i njena sutrasnja protivnica? S’tim sto je Ruskinja koji mesec mlađa od Olge. Isto su godište valjda.
Ayatollah Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Čitam da Olga nikada nije pobedila Potapovu u juniorskoj konkurenciji, jel tačno to?
Jean-Luc Picard Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Ja sam pročitao da joj Potapova "ne leži" ali ne znam tačan odnos pobeda i poraza.
Timmy Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 (edited) 37 minutes ago, Aleksandar88 said: Zar nije ispred nje i njena sutrasnja protivnica? S’tim sto je Ruskinja koji mesec mlađa od Olge. Isto su godište valjda. Nije. Olga je bila ispred nje i pre ovog turnira i obe su dosta skocile. Ako izgubi Olga sutra, ova ce je preskociti. 3 minutes ago, Ayatollah said: Čitam da Olga nikada nije pobedila Potapovu u juniorskoj konkurenciji, jel tačno to? Pa ako citas, verovatno je neko to iskopao i tacno je. Edited July 28, 2018 by Timmy
Recommended Posts