Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted

Olga odlicna. Sjajno riternira. Videcemo da li moze da odrzi ovaj nivo.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Prvi put sam je gledoa, par impresija. Mnogo se nervira. Bukvalno posle svakog poena gestikulacije i sl. Mislim da ima pobednički mentalitet/karakter, dupla servis pa as, deluje nekako nepokolebljivo. Verovatno je to nasledila od ćaleta. Samoubila se u 12 gemu drugog seta i promašila smeč na kraju za 1-1 u setovima.

Posted (edited)

Olga drugi put servira za meč, imala dva brejka prednosti. 5-4 sada.

Edit: 5:5 :(

Edited by Mil@n
Posted

Uh, oduševljen sam viđenim. :hail: :hail:

Dobri, ravni udarci, agresivna igra, na momente preagresivna, u jednom naletu je 4, 5 forhenda za redom zalepila u mrežu. Dobro se kreće za visinu, ali iznad svega mislim da ima tu vatru, pobednički, borbeni mentalitet koji će joj doneti mnoge titule u karijeri. Non stop priča sa trenerom i nervira se posle izgubljenih poena, ali je to ne pomera previše. Ipak je to devojka od 17 godina, doći će to sa godinama.

Sve u svemu :hail: 

Posted

Jel bilo na nekom domacem kanalu? Ispratio sam samo rez na samom kraju, a pogledao bih sad na miru

Posted

Nisam ni tražio, na poslu sam, jebavao sam se sa strimovima. Malo malo neki zaštuca pa refresh ili na drugi pa u krug.

Posted

U finalu igra protiv dosta slabije od svih ovih ostaloh koje je dobila. Rekoh juce, smesi nam se titula :) 

Posted

Trenutno 127. mesto :O I sada je najbolje plasirana maloletnica. A samo je jedna sa 18 god ispred nje.

Ako dobije ide jos 15 napred. 

Bravo bravo.

Posted

Zar nije ispred nje i njena sutrasnja protivnica?

S’tim sto je Ruskinja koji mesec mlađa od Olge. Isto su godište valjda.

Posted

Čitam da Olga nikada nije pobedila Potapovu u juniorskoj konkurenciji, jel tačno to?

Posted

Ja sam pročitao da joj Potapova "ne leži" ali ne znam tačan odnos pobeda i poraza. 

Posted (edited)
37 minutes ago, Aleksandar88 said:

Zar nije ispred nje i njena sutrasnja protivnica?

S’tim sto je Ruskinja koji mesec mlađa od Olge. Isto su godište valjda.

Nije. Olga je bila ispred nje i pre ovog turnira i obe su dosta skocile. Ako izgubi Olga sutra, ova ce je preskociti.

3 minutes ago, Ayatollah said:

Čitam da Olga nikada nije pobedila Potapovu u juniorskoj konkurenciji, jel tačno to?

Pa ako citas, verovatno je neko to iskopao i tacno je.

Edited by Timmy