July 28, 20186 yr Prvi put sam je gledoa, par impresija. Mnogo se nervira. Bukvalno posle svakog poena gestikulacije i sl. Mislim da ima pobednički mentalitet/karakter, dupla servis pa as, deluje nekako nepokolebljivo. Verovatno je to nasledila od ćaleta. Samoubila se u 12 gemu drugog seta i promašila smeč na kraju za 1-1 u setovima.
July 28, 20186 yr Olga drugi put servira za meč, imala dva brejka prednosti. 5-4 sada. Edit: 5:5 :( Edited July 28, 20186 yr by Mil@n
July 28, 20186 yr Uh, oduševljen sam viđenim. Dobri, ravni udarci, agresivna igra, na momente preagresivna, u jednom naletu je 4, 5 forhenda za redom zalepila u mrežu. Dobro se kreće za visinu, ali iznad svega mislim da ima tu vatru, pobednički, borbeni mentalitet koji će joj doneti mnoge titule u karijeri. Non stop priča sa trenerom i nervira se posle izgubljenih poena, ali je to ne pomera previše. Ipak je to devojka od 17 godina, doći će to sa godinama. Sve u svemu
July 28, 20186 yr Author Jel bilo na nekom domacem kanalu? Ispratio sam samo rez na samom kraju, a pogledao bih sad na miru
July 28, 20186 yr Nisam ni tražio, na poslu sam, jebavao sam se sa strimovima. Malo malo neki zaštuca pa refresh ili na drugi pa u krug.
July 28, 20186 yr Author U finalu igra protiv dosta slabije od svih ovih ostaloh koje je dobila. Rekoh juce, smesi nam se titula
July 28, 20186 yr Author Trenutno 127. mesto :O I sada je najbolje plasirana maloletnica. A samo je jedna sa 18 god ispred nje. Ako dobije ide jos 15 napred. Bravo bravo.
July 28, 20186 yr Zar nije ispred nje i njena sutrasnja protivnica? S’tim sto je Ruskinja koji mesec mlađa od Olge. Isto su godište valjda.
July 28, 20186 yr Čitam da Olga nikada nije pobedila Potapovu u juniorskoj konkurenciji, jel tačno to?
July 28, 20186 yr Author 37 minutes ago, Aleksandar88 said: Zar nije ispred nje i njena sutrasnja protivnica? S’tim sto je Ruskinja koji mesec mlađa od Olge. Isto su godište valjda. Nije. Olga je bila ispred nje i pre ovog turnira i obe su dosta skocile. Ako izgubi Olga sutra, ova ce je preskociti. 3 minutes ago, Ayatollah said: Čitam da Olga nikada nije pobedila Potapovu u juniorskoj konkurenciji, jel tačno to? Pa ako citas, verovatno je neko to iskopao i tacno je. Edited July 28, 20186 yr by Timmy