July 25, 20186 yr Author Ne, ne... evo ga amoj post iz novembra Quote Olga ovom pobedim i prethodnim plasmanom u QF skocila preko 100 mesta i sad je 362. Mislim da ce ona sledece godine sigurno u 200. A dete jos. Znaci skocila vec 200 mesta. Do kraja godine ce biti veoma blizu 100, ako ne i u prvih 100. Sad je u trci 120 i neka
July 26, 20186 yr Author U Gstadu. Za polufinale sa Galovicem, eto mu lepe prilike za odlican rezultat.
July 27, 20186 yr Author I u drugom imala brejk prednosti, pa ga Julia povratila. Da me uzme ni gem do kraja, ovo je odlicno. Ravnopravan mec ptotiv top10 igracice
July 27, 20186 yr Author Sa 4 vezana gema Olga rutinsmki do prvog ogromnog skalpa. Skok od 20tak mesta i ulazak u 150. Sta reci...
July 27, 20186 yr Author 22 minutes ago, Timmy said: Da me uzme ni gem do kraja, ovo je odlicno. Ravnopravan mec ptotiv top10 igracice Od kako sam ovo napisao Olga nije izgubila nijedan gem
July 27, 20186 yr Author A lepo se otvorio put do kraja. U polufinalu igra sa Sasnovic, 46. na listi. A u drugom delu samo jedna 90, ostale oko 200.mesta. Skocile ambicije, idemo do titule Nisam siguran, mislim da je Olga pre ovog turnira imala smao jednu pobedu na wta turnirima. I odmah polufinale. Bravo bravo
July 27, 20186 yr 3 hours ago, Timmy said: A lepo se otvorio put do kraja. U polufinalu igra sa Sasnovic, 46. na listi. A u drugom delu samo jedna 90, ostale oko 200.mesta. Skocile ambicije, idemo do titule Sasnovič je danas dobila bez borbe, veliki je favorit. Ali stoji da je ovo nešto što niko nije očekivao i dokaz da uz znanje treba imati i dosta sreće
July 27, 20186 yr Author Kakva sreca, igrala je sa prvom nositeljkom i oduvala je. Jos nema kvota, al mislim da ce biti negde podjednake sanse... Nije Olga nikako autsajder sutra.