Jump to content

Tenis 2018

Featured Replies

Dušan "Balls Of Steel" Lajović [emoji41]

Predvidjeno™

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posle 0:4 u tajbrejku. Pa neverovatno! :)

1 minute ago, aram said:

:Hail: :smiley_hail: :Hail:

@mlatko

pogrešio si, ove godine je igrao u 1/2f :D

Prvo četvrtfinale mastersa, ako se ne varam.

Just now, Jeremija said:

Prvo četvrtfinale mastersa, ako se ne varam.

Jeste, rece malopre Viskovic.

Duci, prvi reket Srbije :fantom:

Sent from my BLA-L29

Kako mi je žao što nisam mogla da gledam treči set.

Duci je značajno poradio na snazi, to je baš uočljivo, a udarci su uvek bili tu. 

Svaka čast na pobedi.

1 hour ago, Arkadija said:

Kako mi je žao što nisam mogla da gledam treči set.

Duci je značajno poradio na snazi, to je baš uočljivo, a udarci su uvek bili tu. 

Svaka čast na pobedi.

Odigrao je kao da mu je ovo normalo,a ne prvi put.Nije se izgubio ni na 0:4 u taj brejku.

To za snagu je vidljivo cim ga pogledas,a mene je posebno iznenadilo kako se dobro krece.Za udarce se slazem.

Nadam se da ce ovo postati konstanta,nije nemoguce.

• Author

Gledao sam Ducija pola prvog set i bas mi se dopalo kako igra. Posle vidim izgubio set i pomislim to je to, al bar je pkazao da moze i sa najboljim. Kad sad vidim pobedio :O :hail: :hail:

• Author

Jel pominje ko Filipa i povredu, oduzi se opet. Nije spojio 2 turnira u godinu.

• Author

Inace, Rafa oborio rekord sa 50 utastopnih setova na jednoj podlozi. Tacno ce se moja prognoza ostvariti da nece izgubiti set u celoj sezoni njive.

Ni ja ne vidim ko mu može uzeti set. Švarcman je recimo na papiru bio nezgodan mečap, isto je i Tim, ali ne ovaj iz ove godine.

Lajovića sam gledao protiv Gaskea i izgledalo je kao da mu je neko pozajmio servis, dečko je bio najgori u prvih 100 što se toga tiče.

Edited by keitel

Brejk za Andersona nakon što je na gem loptu za Lajovića izbacio ritern u aut, ali Duci nije pozvao sudiju već nastavio poen. 

Btw, Pralica je očajan komentator, Viško je za njega bog. 

Sad je zvao u TB na ocigledni aut i insistira. Nije video od mreze mozda. Rizikuje ali ne pogadja.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Nije ovo izgubljeno jer Kevin nikad cinimse nije usao u 1/2f Mastersa. A Duci jeste [emoji16]