Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Da li je realano da Rodžer igra i sledeće godine? Činjenica je da je veoma proredio turnire, ali 38 godina, meni se čini da je to nešto baš mnogo, čak i za njega.

Posted
46 minutes ago, Timmy said:

Taman naredne 2.5 godine da Novak obori sve rekorde. Uzme jos 7 GS, zavrsi 2 godine na vrhu i prestigne dedu i po broju nedelja na vrhu. 

I onda nema dilema ko je GOAT :)

Čak i to da se desi Koza bi bio samo u Srbiji ,ostali se ne bi odrekli Rođe  ko da im je rod rođeni

Posted
32 minutes ago, Arkadija said:

Da li je realano da Rodžer igra i sledeće godine? Činjenica je da je veoma proredio turnire, ali 38 godina, meni se čini da je to nešto baš mnogo, čak i za njega.

Igrace sledece sezone skoro isto kao i ove. Izbacice se neki Bazel i eventualno jos 1. A GS i ove standardne masterse ce da igra. 

Dok ce u 2020oj odigrati samo 3 GS i to ce verovatno biti kraj. 

Posted

Ni u jednom intervjuu nije ni nagovestio odlazak, tako da ne vidim razlog da ne igra. Cenim da će igrati još minimum 2 godine, osim ako ga ne sjebe neka povreda.

Posted

Rekao je pre mesec dana da ce da igra 2019. A da ce posle da vidi. Pa sam ja to protumačio onako kako sam napisao. 

Posted (edited)

Stize ga priroda, dzaba se koprca. Izvukao je maksimum protiv Novaka koji nije bio na svom maksimumu i dzaba. A zamisli tek za godinu ili dve. Nije on glup sa dozvoli sebi da vezuje poraze od klinaca koji su poceli uz njega da igraju tenis. 

Deda pemzija :)

Edited by Timmy
Posted

+1

Neverovatno kako je pre neki dan odigrao sa 38...

Posted

Bez dileme, bez njega neće to biti to, pa ni blizu.

Posted

Čovek osvojio GS ove godine i završava godinu na trećem mestu, sigurno se nigde ne žuri. :)

Posted

Najgore što su i Nolo i Nadal "pri kraju", ne vidim ni jednog tenisera na vidiku koji će (po kvalitetu) biti i blizu ove trojice...

Posted

Ja tek sad vidim da Nadal nece ucestvovati na zavrsnom turniru. Ko igra umesto njega, Izner?