Jump to content

Tenis 2018

Featured Replies

+1

Ko sto nema ni sad. :D

Da li je realano da Rodžer igra i sledeće godine? Činjenica je da je veoma proredio turnire, ali 38 godina, meni se čini da je to nešto baš mnogo, čak i za njega.

46 minutes ago, Timmy said:

Taman naredne 2.5 godine da Novak obori sve rekorde. Uzme jos 7 GS, zavrsi 2 godine na vrhu i prestigne dedu i po broju nedelja na vrhu. 

I onda nema dilema ko je GOAT :)

Čak i to da se desi Koza bi bio samo u Srbiji ,ostali se ne bi odrekli Rođe  ko da im je rod rođeni

• Author

To nije stvar misljenja. 

• Author
32 minutes ago, Arkadija said:

Da li je realano da Rodžer igra i sledeće godine? Činjenica je da je veoma proredio turnire, ali 38 godina, meni se čini da je to nešto baš mnogo, čak i za njega.

Igrace sledece sezone skoro isto kao i ove. Izbacice se neki Bazel i eventualno jos 1. A GS i ove standardne masterse ce da igra. 

Dok ce u 2020oj odigrati samo 3 GS i to ce verovatno biti kraj. 

Ni u jednom intervjuu nije ni nagovestio odlazak, tako da ne vidim razlog da ne igra. Cenim da će igrati još minimum 2 godine, osim ako ga ne sjebe neka povreda.

• Author

Rekao je pre mesec dana da ce da igra 2019. A da ce posle da vidi. Pa sam ja to protumačio onako kako sam napisao. 

• Author

Stize ga priroda, dzaba se koprca. Izvukao je maksimum protiv Novaka koji nije bio na svom maksimumu i dzaba. A zamisli tek za godinu ili dve. Nije on glup sa dozvoli sebi da vezuje poraze od klinaca koji su poceli uz njega da igraju tenis. 

Deda pemzija :)

Edited by Timmy

Svaka cast Federeru i nek traje sto duze.

+1

Neverovatno kako je pre neki dan odigrao sa 38...

Bez dileme, bez njega neće to biti to, pa ni blizu.

Čovek osvojio GS ove godine i završava godinu na trećem mestu, sigurno se nigde ne žuri. :)

Najgore što su i Nolo i Nadal "pri kraju", ne vidim ni jednog tenisera na vidiku koji će (po kvalitetu) biti i blizu ove trojice...

Ja tek sad vidim da Nadal nece ucestvovati na zavrsnom turniru. Ko igra umesto njega, Izner? 

Izner