renne Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Baš tako, preterivanje u stilu PPP, te ga rašrafio, te no1, te ko zna šta
Timmy Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 Jbga. Ljudi pogledali 1 mec Kacanova i doneli zaključak
keitel Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 E, ajde ne kenjajte. Hačanov je izgubio od Novaka na Vimbldonu glatko i od tada je jako blizu. Izgubio je dva puta tijesno od Nadala, u Njujorku je odigrao sjajan meč, osvojio je 2 od poslednja 3 turnira a ovde je pobjedio 4 top 10 igrača. Posle Novaka i Nadala je najkonstantniji igrač u drugom dijelu sezone. Ako on nije budući broj 1, ko je?
April Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 11 minutes ago, Timmy said: Jbga. Ljudi pogledali 1 mec Kacanova i doneli zaključak On 1.9.2018. at 14:43, April said: Opako ga je Kačanov razradio. Strašno kidanje, u rangu W polufinala sa Novakom. Sad je spreman na sve. Ima nas koji ga malo pratimo...
Tsai Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Aman, nije ga rasrafio jer nisu imali iste pocetne pozicije. U tenisu se stvaru jako brzo menjaju, polako sa zaključcima. Moze i da bude broj 1,sto sam i ja napisao, ali predvidjam Novaku bar jos godinu dana na tronu
renne Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 E, ajde ne kenjajte. Hačanov je izgubio od Novaka na Vimbldonu glatko i od tada je jako blizu. Izgubio je dva puta tijesno od Nadala, u Njujorku je odigrao sjajan meč, osvojio je 2 od poslednja 3 turnira a ovde je pobjedio 4 top 10 igrača. Posle Novaka i Nadala je najkonstantniji igrač u drugom dijelu sezone. Ako on nije budući broj 1, ko je? Ko to može znatiUplati novce i uživaj kad si tako siguran
keitel Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 1 minute ago, renne said: Ko to može znati Uplati novce i uživaj kad si tako siguran Džizus krajst, ovo je forum. Kao, moje mišljenje.
keitel Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 I da, gledao sam dečka 20+ puta otkako se pojavio niotkuda u Moskvi prije nekoliko godina i tek ove godine su mu se složile kockice. Talenat je uvijek bio tu.
Mil@n Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Da je verovati PPP-u, Thiem bi sad bio no. 1 i imao 6 grand slemova... Nikad neću zaboraviti onaj hype pred polufinale RG-a kada je bilo odraće nam Nola a ovaj ga odučio 3-0 za sat i po.
Jeremija Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Čuj jedan meč, a nahvalih ga "bezbroj" puta samo na ovom forumu...
renne Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Džizus krajst, ovo je forum. Kao, moje mišljenje.Pa to i kažemMisliš, znaš, uplatiš, obogatiš se
MiddleClass Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Ne moze Nole da izgubi jer ga je protivnik pocistio... mora biti neki umor, temperatura, zuljevi, publika, ishrana, Jelena, Imaz...
Tsai Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Ne lupetaj. Jesi pratio ceo turnir? Ja prvi uvek kazem kad ga neko odvali. Igrao je sa gripom + 3 sata mucenja u polufinalu
MiddleClass Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Kako se zove onaj mali, debeli "azijat" sto ga je prosle godine oducio od tenisa? I za njega se pricalo da ce biti vrh vrhova, od tada ga nema nidje.
Jeremija Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Gde mali, doduše debeo jeste... Imao je gadnu operaciju proletos, pretpostavljam da se još nije skroz oporavio.
Recommended Posts