Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted

Baš tako, preterivanje u stilu PPP, te ga rašrafio, te no1, te ko zna šta

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jbga. Ljudi pogledali 1 mec Kacanova i doneli zaključak :)

Posted

E, ajde ne kenjajte. Hačanov je izgubio od Novaka na Vimbldonu glatko i od tada je jako blizu. Izgubio je dva puta tijesno od Nadala, u Njujorku je odigrao sjajan meč, osvojio je 2 od poslednja 3 turnira a ovde je pobjedio 4 top 10 igrača. Posle Novaka i Nadala je najkonstantniji igrač u drugom dijelu sezone. Ako on nije budući broj 1, ko je? 

Posted
11 minutes ago, Timmy said:

Jbga. Ljudi pogledali 1 mec Kacanova i doneli zaključak :)

On 1.9.2018. at 14:43, April said:

Opako ga je Kačanov razradio. Strašno kidanje, u rangu W polufinala sa Novakom. Sad je spreman na sve. 

Ima nas koji ga malo pratimo...

Posted

Aman, nije ga rasrafio jer nisu imali iste pocetne pozicije. U tenisu se stvaru jako brzo menjaju, polako sa zaključcima. Moze i da bude broj 1,sto sam i ja napisao, ali predvidjam Novaku bar jos godinu dana na tronu

Posted
E, ajde ne kenjajte. Hačanov je izgubio od Novaka na Vimbldonu glatko i od tada je jako blizu. Izgubio je dva puta tijesno od Nadala, u Njujorku je odigrao sjajan meč, osvojio je 2 od poslednja 3 turnira a ovde je pobjedio 4 top 10 igrača. Posle Novaka i Nadala je najkonstantniji igrač u drugom dijelu sezone. Ako on nije budući broj 1, ko je? 
Ko to može znati
Uplati novce i uživaj kad si tako siguran
Posted
1 minute ago, renne said:

Ko to može znati
Uplati novce i uživaj kad si tako siguran

Džizus krajst, ovo je forum. Kao, moje mišljenje.

Posted

I da, gledao sam dečka 20+ puta otkako se pojavio niotkuda u Moskvi prije nekoliko godina i tek ove godine su mu se složile kockice. Talenat je uvijek bio tu.

Posted

Da je verovati PPP-u, Thiem bi sad bio no. 1 i imao 6 grand slemova... Nikad neću zaboraviti onaj hype pred polufinale RG-a kada je bilo odraće nam Nola a ovaj ga odučio 3-0 za sat i po. 

Posted

Čuj jedan meč, a nahvalih ga "bezbroj" puta samo na ovom forumu...

Posted

Džizus krajst, ovo je forum. Kao, moje mišljenje.
Pa to i kažem
Misliš, znaš, uplatiš, obogatiš se
Posted

Ne moze Nole da izgubi jer ga je protivnik pocistio... mora biti neki umor, temperatura, zuljevi, publika, ishrana, Jelena, Imaz... :fantom:

Posted

Ne lupetaj. Jesi pratio ceo turnir? Ja prvi uvek kazem kad ga neko odvali. Igrao je sa gripom + 3 sata mucenja u polufinalu

Posted

Kako se zove onaj mali, debeli "azijat" sto ga je prosle godine oducio od tenisa? I za njega se pricalo da ce biti vrh vrhova, od tada ga nema nidje.

Posted

Gde mali, doduše debeo jeste...

Imao je gadnu operaciju proletos, pretpostavljam da se još nije skroz oporavio.