November 4, 20186 yr Iskreno, ne vidim sta bi bilo toliko strasno i da bude drugi do sledece godine? Ne zaboravimo da je pocetkom ove godine bio 90 na svetu. Pa ovo je spektakularan uspeh.
November 4, 20186 yr Author 3 minutes ago, Arkadija said: Pa dobro..... Bio 24. cini mi se, to mu najveci pad.
November 4, 20186 yr Novak je naravno bio kilav ali Rus je odigrao vrhunski. Svi će pričati o kombinaciji servisa i forhenda ali ja sam impresioniran bekhend dijagonalom sa kratkim zamahom koji je vrhunski odbrambeni udarac. Dečko ima sve što treba da bude broj 1 u bliskoj budućnosti.
November 4, 20186 yr Novak je naravno bio kilav ali Rus je odigrao vrhunski. Svi će pričati o kombinaciji servisa i forhenda ali ja sam impresioniran bekhend dijagonalom sa kratkim zamahom koji je vrhunski odbrambeni udarac. Dečko ima sve što treba da bude broj 1 u bliskoj budućnosti.Jeste baš kao i mnogi, uzeće ovaj jedan i to mu je toKakav crni broj jedan
November 4, 20186 yr Eh sad 90ti.. [emoji3]Arkadija mislila na Kacanova... koji je bio 45 na pocetku ove sezone a sad rizikuje da upadne u top10 ako Rafa i jos neko ne odigraju Wtf...Svaka cast za Masters, np. Kei jos nema ni jedan, ko jos?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
November 4, 20186 yr Just now, renne said: Jeste baš kao i mnogi, uzeće ovaj jedan i to mu je to Kakav crni broj jedan To isto sam pomislila.
November 4, 20186 yr Biće Khachanov veliki igrač, mislim da sam ga već dovljno nahvalio i na ovoj temi, mada baš nisam očekivao da će razbiti i Noloa. Svaka čas'.
November 4, 20186 yr Tako nekako.Nekoliko njih je od umornog Djokera dobilo svojih 5 minuta slave... Poneko i 15min, ali to je to.Sent from my SM-N950F
November 4, 20186 yr 19 minutes ago, MiddleClass said: Ovoliko losu konkurenciju koju sad ima Nole teniski svijet ne pamti. Rodzer je makar imao Hjuite i Rodike. Ovi danas nemaci pojma ala Tim, Zverev, Nisikori, Cilic i ekipa ne bi nekad drugo kolo prolazili.. Ti nemači pojma su u najgorem slučaju malo lošiji od Hjuita i Rodika.
November 4, 20186 yr Ne znam o kojim to igračima pričate? Zverev je dobio u finalu Rima kada je Novak bio sjenka od ovog danas i to je sve.
November 4, 20186 yr kačanov u formi poput delpa 2009, videćemo koliko dugo će moći da izdrži da šamara lopticu bez povreda, u svakom slučaju udarač sa kakvima je djokold uvek imao problema