Arkadija Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Iskreno, ne vidim sta bi bilo toliko strasno i da bude drugi do sledece godine? Ne zaboravimo da je pocetkom ove godine bio 90 na svetu. Pa ovo je spektakularan uspeh.
mlatko Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Coric psuje Noleta [emoji38]Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 3 minutes ago, Arkadija said: Pa dobro..... Bio 24. cini mi se, to mu najveci pad.
keitel Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Novak je naravno bio kilav ali Rus je odigrao vrhunski. Svi će pričati o kombinaciji servisa i forhenda ali ja sam impresioniran bekhend dijagonalom sa kratkim zamahom koji je vrhunski odbrambeni udarac. Dečko ima sve što treba da bude broj 1 u bliskoj budućnosti.
renne Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Novak je naravno bio kilav ali Rus je odigrao vrhunski. Svi će pričati o kombinaciji servisa i forhenda ali ja sam impresioniran bekhend dijagonalom sa kratkim zamahom koji je vrhunski odbrambeni udarac. Dečko ima sve što treba da bude broj 1 u bliskoj budućnosti.Jeste baš kao i mnogi, uzeće ovaj jedan i to mu je toKakav crni broj jedan
mlatko Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Eh sad 90ti.. [emoji3]Arkadija mislila na Kacanova... koji je bio 45 na pocetku ove sezone a sad rizikuje da upadne u top10 ako Rafa i jos neko ne odigraju Wtf...Svaka cast za Masters, np. Kei jos nema ni jedan, ko jos?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Just now, renne said: Jeste baš kao i mnogi, uzeće ovaj jedan i to mu je to Kakav crni broj jedan To isto sam pomislila.
Jeremija Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Biće Khachanov veliki igrač, mislim da sam ga već dovljno nahvalio i na ovoj temi, mada baš nisam očekivao da će razbiti i Noloa. Svaka čas'.
Max Morlock Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Tako nekako.Nekoliko njih je od umornog Djokera dobilo svojih 5 minuta slave... Poneko i 15min, ali to je to.Sent from my SM-N950F
eumeswil Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 19 minutes ago, MiddleClass said: Ovoliko losu konkurenciju koju sad ima Nole teniski svijet ne pamti. Rodzer je makar imao Hjuite i Rodike. Ovi danas nemaci pojma ala Tim, Zverev, Nisikori, Cilic i ekipa ne bi nekad drugo kolo prolazili.. Ti nemači pojma su u najgorem slučaju malo lošiji od Hjuita i Rodika.
keitel Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 Ne znam o kojim to igračima pričate? Zverev je dobio u finalu Rima kada je Novak bio sjenka od ovog danas i to je sve.
gone fishing Posted November 4, 2018 Posted November 4, 2018 kačanov u formi poput delpa 2009, videćemo koliko dugo će moći da izdrži da šamara lopticu bez povreda, u svakom slučaju udarač sa kakvima je djokold uvek imao problema
Recommended Posts