Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Timmy said:

Ko mislis da moze u drugo kolo? Filip eventualno. Ili samo onako da nesto kontra napises

nasuprot čega si prilično obrazložio kako samo 1 može u drugo kolo. a nisi ni žreb video. 

kao i da je kecman zastao u razvoju. ne znam kako si do tog zaključka tek došao? sigurno ne bi bilo iznenađenje da novak, filip i još neko prođu u drugo kolo sistemom velikih brojeva u zavisnosti od žreba. ne vidim npr da bi bilo veliko iznenađenje da olga dođe do drugog kola ako ne dobije top 10 igračicu u prvom kolu

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Filip nije imao pobedu mesecima. A poslednja pobeda ad top50 igracem bila pre pola godine. Pitanje je koliko je uopste oporavljen.

Za Olgu cu biti presrecan da se plasira u glavni zdreb.

Kecman stagnira, po rezultatima se jasno vidi. Ne znam sta je drugi kriterijum.

Ostale moze da nakenja zdreb, pa da npr. Lajovic ili Djere dobiju nekog bas loseg. Viktoru i Aleks ni to nece pomoci kako igraju.

Jako bih voleo da gresim, ali bi bilo iznenadjenje da bilo ko, sem Novaka, prodje prvo kolo. Filipu dajem najvece sanse od ostalih, ipak je nosilac.

Posted

olga je favorit da se plasira u žreb, pisali smo o tome tamo na nekoj drugoj temi, lepo sam vam rekao da nema težak žreb :) da li će ulogu favorita da opravda to je drugo ali nikako nije iznenađenje da prođe jedno kolo ako bude imala sreće sa žrebom

opet kažem ne može biti iznenađenje ako dvoje od 9 lupam prođu prvo kolo, znači ta pretpostavka ti je skroz pogrešna i faktički netačna

što se kecmana tiče, nije jedini kriterijum rezultat kod igrača koji ima 18god. ista situacija kao sa olgom. da olga nije upala kao LL u moskvu ti bi rekao da ona stagnira. kecmanović od juna je igrao 2 meča, kvalifikacije vimbldona i jedan čelendžer početkom meseca, polako sa stagniranjem

Posted

Koliko je u kurcu zenski tenis kad je ova Garsija 6. na svetu, zlo i naopako. Sabalenku neko da obuzda da ne igra uvek svom snagom i da se ne zalece na mrezu precesto bezveze, ima da dominira narednih 10 godina.

Posted

Nemoj Ansvere da hvalis Olgu i Kecmana :(

Posted

Na kojim li je drogama ova Sabalenka, sunce ti zarko... Nikad nisam video da neka zenska ovako pegla lopticu, strasno.

Posted
9 hours ago, Zli Gli said:

Na kojim li je drogama ova Sabalenka, sunce ti zarko... Nikad nisam video da neka zenska ovako pegla lopticu, strasno.

Logika joj je zapravo sasvim ispravna i zasniva se na činjenici da i prosečan muški teniser može da dobije vrhunsku žensku teniserku čisto na snagu i brzinu. Devojka je rešila da umesto da se cima i radi na tehnici i stilu i učestvuje u nadmetanju WTA diva, nabilduje snagu udarca i radi na tome da dosegne nivo random ATP momka koji bi damama bio neuhvatljiv.  Odličan sistem. Da poradi malo na preciznosti koja je sad razumljivo u 2. planu... eto nje vrlo skoro na vrhu. I tu može duuugo da ostane :s_d:

Posted

Ne znam u cemu je tajna ali se slazem da bi uz odredjena poboljsanja u igri mogla vrlo uskoro postati i ostati dominantna. Osim meca protiv Gerges koja ju je pustila u drugom setu vrlo providno da se ne bi cimale u tri seta pred US Open, ostale je rutinski pregazila. Doduse, malo mi ima onu musku vilicu i ogromno telo ali ajde, verovacemo da je tako prirodno krupna i velika... 

Posted

Sabalenku sam prvi put gledao pre jedno 2 godine u  Fed kupu i tad je bila tako masivna.

Posted

Svakako je lepsa od Karla Suarez Navarro

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Ma ok je ona, zadovoljstvo je gledati kad pegla ko da sutra ne postoji [emoji16]

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Posted

Prvi put vidim i da neko dodje do finala sa samo jednom pobedom kao CSN -pobedila u prvom kolu Stricovu i onda sve ostale treniserke predale meceve.

Posted
2 hours ago, Zli Gli said:

Gerges koja ju je pustila u drugom setu vrlo providno

Pustila je tako što je išla do taj-brejka, vodila u njemu sa 3:0 i onda odlučila da je glupo da dobije set?

OK...

Posted

Jesi ti gledao prenos? Cak je i komentator na SK rekao da im nije u interesu da igraju naporan dugacak mec, a na 6:5 kad je servirala za set je vidjena velika kurcobolja tako da ni tih 3:0 pa 3:7 nije nista cudno. Ali neka si se isprdeo napamet u prazno, lepo je i to.