August 20, 20186 yr Gledao sam prethodne mečeve i bilo mi je fascinantno kako je sinoć od prvog poena bio dve brzine više. Fokus, brži servisi, jači udarci, bolje kretanje... Baš velika razlika u odnosu na ono što sam gledao tokom sedmice...
August 21, 20186 yr Tignor čini mi se napisa da je u finalu imao puno brži drugi servis nego na mečevima pre... Baš to:...In his own opening service game, Djokovic unleashed a 102-m.p.h. second serve. Two games later, it was up to 105. Two games after that, he fired one in at 110; earlier in the tournament, his second-serve speeds had been in the 70s and 80s. That sudden change of pace may have had a major impact on this match, because Federer never found any rhythm on his return. In the standout stat of the day, Djokovic won 78 percent of his second-serve points.Nisam snimio te brojke za vreme meča, ali znam da sam u jednom momentu napisao "ubi ga Nole drugim servisom...", toliko je bilo očigledno. Ej... 78% na drugi... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
August 21, 20186 yr Author Novak od svih tenisera najvise koristi mozak tokom servisa. I vremenom sve vise.. Maltene da ovlazi covek posle umetnickog drugog servisa. Majstor. Dajte temu za USO. Danas krecu Q. Imamo po 4 predstavika u obe konkurencije. Olga ima najvece sanse da prodje, al je pitanje kako ce se snaći na betonu. Jovanovska se vraca tenisu, tek tu je neizvesno.. Radanovicka i Stojanovicka da popune broj. Kod muskih isto tesko da se cemu nadamo. Kecman (kao da je stao sa napredkom) , Krstin, Petrovic, Milojevic... Viktor digo ruke od tenisa. U glavnom zdrebu samo Novak, Aleks i Filip. Nikad manje. I da, Lajovic muceni. Edited August 21, 20186 yr by Timmy
August 21, 20186 yr 2 hours ago, Majo said: jel Tipsa prestao da igra? Oporavlja se od povrede koliko se sećam
August 21, 20186 yr Author Ceka se da Jelena objavi kraj karijere. A Tipsa se i dalje nada povratku, al su sve manje sanse da, i ako se vrati, uradi nesto vredno pomena.
August 21, 20186 yr Author Ni Zimonja nije objavio kraj, al odavno ga nema na terenu. Lepa generacija, sa Anom i Novakom, zlatno doba naseg tenisa.
August 22, 20186 yr Dimitrov: Na Đokovićevom sam... Morao sam da malo skratim naslov linka... ili bih poslao u teniski humor Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
August 22, 20186 yr Author Zverev uzeo Lendla za trenera, bice zanimljivo gledati ih u timu. Koliko mi se čini, Marej i nije imao neke koristi id njega, vise je hvalio Ameli.
August 22, 20186 yr 53 minutes ago, Timmy said: Koliko mi se čini, Marej i nije imao neke koristi id njega, vise je hvalio Ameli. Nikakve koristi, samo zlato na olimipijadi 2012, US Open 2012, Wimbledon 2013...