Jump to content

Tenis 2018

Featured Replies

Gledao sam prethodne mečeve i bilo mi je fascinantno kako je sinoć od prvog poena bio dve brzine više. Fokus, brži servisi, jači udarci, bolje kretanje... Baš velika razlika u odnosu na ono što sam gledao tokom sedmice...

Tignor čini mi se napisa da je u finalu imao puno brži drugi servis nego na mečevima pre... 

Baš to:

...In his own opening service game, Djokovic unleashed a 102-m.p.h. second serve. Two games later, it was up to 105. Two games after that, he fired one in at 110; earlier in the tournament, his second-serve speeds had been in the 70s and 80s. That sudden change of pace may have had a major impact on this match, because Federer never found any rhythm on his return. In the standout stat of the day, Djokovic won 78 percent of his second-serve points.

Nisam snimio te brojke za vreme meča, ali znam da sam u jednom momentu napisao "ubi ga Nole drugim servisom...", toliko je bilo očigledno. Ej... 78% na drugi... :hail:

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

• Author

Novak od svih tenisera najvise koristi mozak tokom servisa. I vremenom sve vise.. Maltene da ovlazi covek posle umetnickog drugog servisa. Majstor. 

Dajte temu za USO. Danas krecu Q. Imamo po 4 predstavika u obe konkurencije. Olga ima najvece sanse da prodje, al je pitanje kako ce se snaći na betonu. Jovanovska se vraca tenisu, tek tu je neizvesno.. Radanovicka i Stojanovicka da popune broj. 

Kod muskih isto tesko da se cemu nadamo. Kecman (kao da je stao sa napredkom) , Krstin, Petrovic, Milojevic... Viktor digo ruke od tenisa. 

U glavnom zdrebu samo Novak, Aleks i Filip. Nikad manje. I da, Lajovic muceni. 

Edited by Timmy

Mislim da je i Đere u glavnom žrebu, ali on na betonu nikoga ne može da dobije.

• Author

Ladno i Viktor kao 102.na listi. 

jel Tipsa prestao da igra?

2 hours ago, Majo said:

jel Tipsa prestao da igra?

Oporavlja se od povrede koliko se sećam

• Author

Ceka se da Jelena objavi kraj karijere. A Tipsa se i dalje nada povratku, al su sve manje sanse da, i ako se vrati, uradi nesto vredno pomena.

• Author

Ni Zimonja nije objavio kraj, al odavno ga nema na terenu.

Lepa generacija, sa Anom i Novakom, zlatno doba naseg tenisa.

Dimitrov: Na Đokovićevom sam...

Morao sam da malo skratim naslov linka... ili bih poslao u teniski humor :s_d:

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

• Author

Neka komsije... 

• Author

Zverev uzeo Lendla za trenera, bice zanimljivo gledati ih u timu. 

Koliko mi se čini, Marej i nije imao neke koristi id njega, vise je hvalio Ameli.

53 minutes ago, Timmy said:

Koliko mi se čini, Marej i nije imao neke koristi id njega, vise je hvalio Ameli.

Nikakve koristi, samo zlato na olimipijadi 2012, US Open 2012, Wimbledon 2013...

• Author

Pomesao sam periode ocigledno, verovacu ti da je tako :)