*edited by mod Posted October 22 Posted October 22 Mene su razmazile kobasicijade i slaninijade. Odeš tamo a na šar mesta bukvalno ih pred tobom prave, vreli u kesi, mast probija kroz dve papirne lagano. Usput se jedu kao kokice. Čak i kući kad dođeš još su mlaki. 1
Lord Stef Posted October 22 Posted October 22 12 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Juče vratio 300 grama čvaraka Matijević, bilo nejestivo. Nek vam mama da 800 dinara. Interesantno, nedelju dana pre toga uzeo isto to, i bilo brutalno, pojeo i one mrvice. Deluje da kod čvaraka ogromnu ulogu igra datum proizvodnje, i da kasnije budu nejestivi, iako su "u roku". Kolko bre?!? 800 dinara 300 grama?
Mindaugas Žukauskas Posted October 22 Posted October 22 11 minutes ago, Lord Stef said: Kolko bre?!? 800 dinara 300 grama? Pa da, ovi Bibli o kojima se ovde priča su preko 500 din za 200 grama. Matijević ima pakovanja od 350g.
Lord Stef Posted October 22 Posted October 22 U jebem ti cene, ja uzimam sasvim solidnu sprzu u mesari Mak, oko 1000 din/kg. Doduse oni su iz Nisa, ne snam da li imaju prisustvo severnije
banatjanin Posted October 22 Posted October 22 (edited) 1 hour ago, Eleniko said: Ima li uopšte dobre sprže iz Vojvodine Ne da ja znam (a i zašto bi pored najboljih čvaraka koje je univerzum video Edited October 22 by banatjanin 1
Boksi Posted October 23 Posted October 23 U Ada Mall-u na trećem spratu, štand blizu Maxi-ja, prilično su dobri. Ne znam poreklo.
Recommended Posts