Jump to content
IGNORED

Čvarčine

MayDay

Koje čvarke najviše volite?  

55 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, banatjanin said:

kao vrapci, žmarci, rakijica, poletarci, krckavci...

Posted
15 hours ago, Hella said:

jedite nešto normalno ajde razumem starce nemaju pojma al danas imat pristup netu i opet jest čvarke je isto ko ne prat zube siromašiti belolistićariti ženiti se plaćati poreze etc :fantom:

perem zube i kupam se samo kad idem negde. 

glaso sam za jankaru, a pre njega za raduleta. 

pored telesne očigledno mi ni mentalna higijena nije jača strana. 

• 1 month later...
Posted

Uzeo danas na pijaci da se malo osolim, a i dobio nižu cenu 5 evra kilo. Od prekjuče, tope se u ustima, nisu im iscedili dušu. 

IMG_20180217_082343.jpg

• 6 years later...
Posted

Proklet bio ko pohvali Bilbi. Teško smeće, Carnexovi su za ovo đubre televizor u boji.

• +1 2
Posted
1 hour ago, napadaj said:

Proklet bio ko pohvali Bilbi. Teško smeće, Carnexovi su za ovo đubre televizor u boji.

Bilbi su meni bili bas dobri, a onda (ima tome vec neko vreme) su ih promenili, spljostili, osusili, ne lice ni na sta sada.

• +1 1
Posted

bilbi su bili fenomenalni, posebno oni ljuti, a onda su jedno vreme podivljali sa cenama (bilo je kg čvaraka kg pršute njeguške (bila neka akvija mesecima u maksiju), pa sam prestala da ih kupujem

univerovi čvarci su uglavnom ok (mada se 1/10 desi da su užegli, al jbg, ok su i oni koji se prodaju u koka maru, i bejzik i duvan)

Posted (edited)

Bio na putu za vikend, prijatelji uzeli čvarke iz radnje, jedem a ono 0 soli i blago krenuli da propadaju već. Pogledam koji su a ono Bibi. Bukvalno bolje da sam integralne grisine jeo...

Edited by *edited by mod
  • +1 2
Posted

Bilbi kurac od ovce.

Zna se šta su pravi čvarci.

• +1 1
Posted

Juče vratio 300 grama čvaraka Matijević, bilo nejestivo. Nek vam mama da 800 dinara.

Interesantno, nedelju dana pre toga uzeo isto to, i bilo brutalno, pojeo i one mrvice. Deluje da kod čvaraka ogromnu ulogu igra datum proizvodnje, i da kasnije budu nejestivi, iako su "u roku". 

Posted

Kupujete čvarke bez probe? Hmmm....

Posted
1 hour ago, Eleniko said:

Kupujete čvarke bez probe? 

Meni nije dao čile iz obezbeđenja da probam. Dobio je thumbs-down od mene.

• Haha 3
Posted

Meni je cudno da se cvarci kupuju van pijace. Obicno ovi iz supermarketa su gola govna plus na pijaci mozes da probas.

• +1 1
Posted

Na pijaci u bloku 44 od nedavno počeli da rade oni Novosađani, Butik čvaraka. Salčići su im fenomenalni, pogačice odlične dok su vruće, iako mali zbijenije za moj ukus. Najvažnije - čvarci uvek dnevno sveži, vrlo dobri do odlični, kako kad, ali nikad loši. Sprža im je bezveze, prepržena, suva, nikakva.