nisam ja Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 ne vidim šta je problem s mlekom. Stavi se jedna šoljica na celu oraniju i to negde trećinu pred kraj. Teško da to može nešto da pokvari, a budu rumeni i hrskavi.
čekmeže Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 U nas je čvarak bio kockica, ovi čips mi izgledaju kao varijanta, a duvan je nešto što viđam u maksiju, nisam ih ni probao. Masno mi sve teže pada pa ih sve manje jedem, mada ih nikad nisam nešto volo, nusproizvod koji je postao hip.
adam Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 kocke - uvek. probao duvan, sta ga znam... kao da je neko pokupio trunje iz moce posle pecenja mesa. nekako to ne mogu ni da racunam u cvarke.
duda Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 17 minutes ago, nisam ja said: ne vidim šta je problem s mlekom. Stavi se jedna šoljica na celu oraniju i to negde trećinu pred kraj. Teško da to može nešto da pokvari, a budu rumeni i hrskavi. meni nije tako ispadalo sa mlekom, možda sam nešto radila pogrešno, šta znam
InvisibleLight Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 48 minutes ago, nisam ja said: ne vidim šta je problem s mlekom. Stavi se jedna šoljica na celu oraniju i to negde trećinu pred kraj. Teško da to može nešto da pokvari, a budu rumeni i hrskavi. Istina
Hella Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 (edited) Quote https://twitter.com/zunbul_/status/910157538045431809 сећам се кад се лик шлогиро на углу устаничке и војислава илића људи га држе он криви уста и понавља ово ми је од чварака ОВО ЈЕ ОД ЧВАРАКА. 8:04 AM - 19 Sep 2017 jedite nešto normalno ajde razumem starce nemaju pojma al danas imat pristup netu i opet jest čvarke je isto ko ne prat zube siromašiti belolistićariti ženiti se plaćati poreze etc Edited December 24, 2017 by Hella
Sara Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 (edited) mozemo da jedemo sta hocemo, nama u rs nije cilj da zivimo duze edit, znam jednu sto nije jela ni kozicu sa pecenog pileta, umrla u top formi Edited December 24, 2017 by Sara
MayDay Posted December 24, 2017 Author Posted December 24, 2017 Hela mi se uslikao na temi, sad mi bas drago sto sam otvorila.
banatjanin Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 (edited) sve volim, samo što duvan čvarci nisu čvarci - ni po osobinama, ni po načinu na koji se prave najviše volim male, kockaste, unutra gumaste. naravno, pred kraj topljenja zapržene sa mlekom. ove godine mi nisu uspeli, ispali šuplji i hrskavi. znam, ima i ko to voli, ja trošim jer nemam druge nego, kakvo užasno ime topika (izvini mej). čvarčine zvuči kao kafančina, seljačina, znojčuga, rakiještina... a čvarci nisu to, čvarci su kao vrapci, žmarci, rakijica, poletarci, krckavci... Edited December 25, 2017 by banatjanin
MayDay Posted December 25, 2017 Author Posted December 25, 2017 Hahahahah, pa više vuku na znojčugu i rakiještinu, nego na vrapce i poletarce.
Recommended Posts