Jump to content

Čvarčine

Koje čvarke najviše volite? 55 members have voted

1. 1. Izvolite::

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Kockaste, al  tamanim sve

fali opcija, samo u pogačicama

ne vidim šta je problem s mlekom. Stavi se jedna šoljica na celu oraniju i to negde trećinu pred kraj. Teško da to može nešto da pokvari, a budu rumeni i hrskavi.

+1 za mleko

U nas je čvarak bio kockica, ovi čips mi izgledaju kao varijanta, a duvan je nešto što viđam u maksiju, nisam ih ni probao. Masno mi sve teže pada pa ih sve manje jedem, mada ih nikad nisam nešto volo, nusproizvod koji je postao hip.

kocke - uvek. 

probao duvan, sta ga znam... kao da je neko pokupio trunje iz moce posle pecenja mesa. nekako to ne mogu ni da racunam u cvarke. 

17 minutes ago, nisam ja said:

ne vidim šta je problem s mlekom. Stavi se jedna šoljica na celu oraniju i to negde trećinu pred kraj. Teško da to može nešto da pokvari, a budu rumeni i hrskavi.

meni nije tako ispadalo sa mlekom, možda sam nešto radila pogrešno, šta znam

48 minutes ago, nisam ja said:

Istina

https://twitter.com/zunbul_/status/910157538045431809

сећам се кад се лик шлогиро на углу устаничке и војислава илића људи га држе он криви уста и понавља ово ми је од чварака ОВО ЈЕ ОД ЧВАРАКА. 8:04 AM - 19 Sep 2017

jedite nešto normalno ajde razumem starce nemaju pojma al danas imat pristup netu i opet jest čvarke je isto ko ne prat zube siromašiti belolistićariti ženiti se plaćati poreze etc :fantom:

Edited by Hella

odstupi

mozemo da jedemo sta hocemo, nama u rs nije cilj da zivimo duze

edit, znam jednu sto nije jela ni kozicu sa pecenog pileta, umrla u top formi

Edited by Sara

• Author

Hela mi se uslikao na temi, sad mi bas drago sto sam otvorila. :)

sve volim, samo što duvan čvarci nisu čvarci - ni po osobinama, ni po načinu na koji se prave

najviše volim male, kockaste, unutra gumaste. naravno, pred kraj topljenja zapržene sa mlekom. ove godine mi nisu uspeli, ispali šuplji i hrskavi. znam, ima i ko to voli, ja trošim jer nemam druge

nego, kakvo užasno ime topika (izvini mej).

čvarčine zvuči kao kafančina, seljačina, znojčuga, rakiještina...

a čvarci nisu to,  čvarci su kao vrapci, žmarci, rakijica, poletarci, krckavci...

Edited by banatjanin

• Author

Hahahahah, pa više vuku na znojčugu i rakiještinu, nego na vrapce i poletarce. :D