Jump to content
IGNORED

156. Veciti derbi Partizan - Crvena zvezda, 13.12.2017. u 18h

Milosh76

Ko ce pobediti u Derbiju?  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Ne mjenja to cinjenicu da smo lose odograli iako je njima falilo vise igraca no nama. Dobar rezultat...

• Replies 569
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Toni Sumaher

58

• renne

34

• Milosh76

31

• kud u maglu Simoviću

31

Posted

Nisam gledao ali to vam je Miloje, jel bilo ono kad je Cuka izvukla u prvom kolu kval. nekog iz Andore cini mi se, i prva utakmica tamo, i sad ladno moze da se dobije makar 2,3:0, on postavi taktiku na nulu, bude 0:0. Onda ih u revansu dobije 4:0. Kapiram da je takav trener, ide na sigurno. Inace skroz ok lik, konacno neko normalan da trenira nekog od blizanaca.

Posted (edited)
2 minutes ago, Toni Sumaher said:

Ma, Milos hoce da kaze da nam je Mazara dao novogodosnji poklon.

Produzetak je realno bio 9-10 minuta. Ali, mislim da se niko kod vas nije mnogo uznemirio zbog toga, videlo se da vam je bod kao kuca.

Eto vidis, da ste dobili poklon za NG...

Penal je bio, posle se vidi iz drugog ugla, ali mogao je i da ga preskoci, jer je ocigledno dobio info od pomocnika iza gola, posto je zastao pa svirao.

A ova 3 minuta su bas glupost koja mu nije trebala.

Edited by Milosh76
Posted
1 minute ago, MiddleClass said:

Ne mjenja to cinjenicu da smo lose odograli iako je njima falilo vise igraca no nama. Dobar rezultat...

slabo je odigrao krsticic a on nam je realno pola tima. i vujadin je bio van koncentracije, tako da je rezultat sustinski realan...

Posted

Kako da preskoči penal, koji je čist. Preskočio je drugi žuti za mamlaza.

Posted

Sto da preskoci cist penal?

Ali trebalo je da produzi vise od 3min.

Posted
2 minutes ago, Milosh76 said:

Eto vidis, da ste dobili poklon za NG...

Penal je bio, posle se vidi iz drugog ugla, ali mogao je i da ga preskoci, jer je ocigledno dobio info od pomocnika iza gola, posto je zastao pa svirao.

A ova 3 minuta su bas glupost koja mu nije trebala.

jebote milose koji ti je kurac

najpre si jedini tvrdio da nije bio penal, sad kazes jeste bio, ali opet nije

i sta si zapeo toliko za vreme nadoknade, nije bas da smo ih sabili u 16 i imali sansu za sansom, pa nas mazic ostetio za gol, podjednake su sanse bile da padne gol na obe strane, a najverovatnije ne bi pao uopste i da se igralo jos pola sata

imamo bolju ekipu, boljeg trenera, +9, cemu taj stav

opusti se, mi smo zvezda, dolazi nase prolece. cekamo sp sa 10ak nasih igraca tamo, duplom krunom, +25 u prvenstvu i trofejom u ligi evrope :fantom: 

Posted
Just now, John Coltrane said:

Sto da preskoci cist penal?

Ali trebalo je da produzi vise od 3min.

Nisam se dobro izrazio... mislim da je Mazic svirao na intervenciju pomocnika, posto mu je trebalo duze nego obicno da svira penal. U tom smislu da preskoci...

Posted
22 hours ago, John Coltrane said:

Mirnodopska podela bodova.

:fantom:

Posted
4 minutes ago, Bright Billy said:

slabo je odigrao krsticic a on nam je realno pola tima. i vujadin je bio van koncentracije, tako da je rezultat sustinski realan...

to

bas je pao u odnosu na utakmicu sa kelnom. tad mu je sve polazilo za nogom, veceras skoro nista

ali dobro, bolje da je tako, nego obrnuto :) 

Posted

Sasvim korektan kripl fajt. Da obe odbrane nisu tako skandalozne, naša naročito, bilo bi to sasvim solidan derbi. Ne kapiram stvarno vas cigane, konačno dobili penal, jbt ko da ga je mažara izmislio. Savić je možda i krenuo na loptu ali odneo je glodara a lopta je nastavila da se kreće u istom smeru. Generalno ok suđenje, nije mi samo jasno kako je legalno ono sumino cimanje kod penala. Drago mi je da glodar nije dao gol, previše bi bilo i on i suma. I mora još mnogo da uči, u nekom drugom klubu nadam se, žalibože brzine i solidne tehnike kad ima onakvu završnicu. Stojke nažalost igrač utakmice. Fer raspodela bodova u svakom slučaju. 

Posted

Uobicajeno.:dry:
Mada malo bolje, u odnosu na prvi mec.

Posted

Partizan sasvim dobar, mi standardno derbi ko pičke.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...