foto Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 to i mene sve vreme zanima. da li ce, kada na kraju podvuce crtu smatrati da je uradio dobar posao ili mu je bilo bolje da je isao klasika, RTS1 vikendom posle dnevnika ili 21h?
Jimmy Kowalski Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Kako moze biti kiks kada RTS nije ponudio pare koje je ovako dobio. Plus ga niko ne zajebava oko emitovanja jer nije podoban. U Americi se odavno najkvalitetniji sadrzaji emituju na kablovskoj i sada streaming platformama, nikakva steta sto ne ide na nekoj nacionalnoj TV mrezi..
ToniAdams Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Bolje da ne ide na RTS, da se ne truje narod
MayDay Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Meni je ova sezona 10x bolja od prve. Goran Bogdan je . Nenu ti jebem.
copkillah Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 1 hour ago, djeneralche said: Ko kaze da nece ici na rts-u nekad? Nekad, kad praktično direktne prozivke za Savamalu i policiju ne budu imale težinu
Weenie Pooh Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 22 minutes ago, MayDay said: Meni je ova sezona 10x bolja od prve. E sad moram da gledam, pa da napljujem. Pljunuo bih ja i bez gledanja, naravno, ali gotovo sve sam zaboravio iz prve sezone... Zadržala mi se samo ona scena kad Bjela neobjašnjivo jaše konja (kasnije pokradena za GOT kad Arya Stark izjaše iz Kings Landinga u plamenu, pa se u sledećoj epizodi vrati peške). Plus ono kad se kozaci kao zaklone iza nekog zidića, a ostaju direktno u liniji vatre lika koji puca na njih, ono 95% vidljivi. On 9.11.2019. at 10:54, ToniAdams said: Ko to skida i gleda, i treba realno da ga zatvore. Plus jean, ali zar ne želiš da vidiš razrešenje konjsko-jahačke misterije?
Frank Pembleton Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 to i mene sve vreme zanima. da li ce, kada na kraju podvuce crtu smatrati da je uradio dobar posao ili mu je bilo bolje da je isao klasika, RTS1 vikendom posle dnevnika ili 21h?Bio je on čak i posle ponude UM, u PTC na razgovoru, bio spreman da spusti kintu, ali je naišao na tako govnarski prijem, da je na pola sastanka ustao i otišao... ... Shiit has hit the fan...
gagilija Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Ja nasla na kioscima obe i zbindžovala prvu, sad gledam drugu...ne smetaju mi toliko "krađe" iz Peaky Blindersa, Babylon Berlina i Snatcha, koliko neubedljiva gluma pojedinih i to psovanje. Plus opalim te golim i odjebi...tako se govorilo tridesetih? Kad je Jatagan mala imam isti transfer blama kao onomad u Boju na Kosovu kad Neda Arneric glumi prodavacicu na pijaci.Što neko reče strašno koliko nove generacije numeju da glume...E da, ona scena kad Bjela jaše konja ne znam šta je trebalo da predstavlja, ja rekoh sad kad se da u neki galop kao slobodni duh-divljina-snaga-bjela-muškarčina..kad ono trt.Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Meazza Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 43 minutes ago, gagilija said: Plus opalim te golim i odjebi...tako se govorilo tridesetih? "Odjebi" je sa 99-procentnom sigurnoscu kalk od "fuck off", ne verujem da je starijeg datuma od sedamdesetih ili sezdesetih.
Reaktor Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Tridesetih bi se reklo "odnagnaj" ili "odsadžgaj"
Meazza Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Verovatnije "beži bre u pičku materinu" i varijacije na temu.
gagilija Posted November 17, 2019 Posted November 17, 2019 Pa bzvz mi da neko o tome nije vodio računa, a spucaš tolike pare u produkciju. Što je to toliko teško, odnosno zašto im to nije smetalo? Tako i ona deca u Nemanjićima što samo čekaš da počnu sa "ša je bilo tebra" i ne samo tu. Jbt čitaj MirJam i brata joj pa vidi kako se govorilo, mada su oni bili fini i kitnjasti. Sigurno postoje izvori gde se pojavljuju psovke iz tog perioda.Sad ako je to neka fora, ok ali je baš glupa ta nedoslednost. Sent from my SM-J710F using Tapatalk
Recommended Posts