November 27, 20177 yr 1 hour ago, ToniAdams said: jer gleas senke simovicu? gledao prvu, za ostale nisam bio nazočan. pa čekam kraj i opštu ocenu ppp kritike. kolko vidim do sad mislim da ću je preskočiti
November 27, 20177 yr 9 hours ago, MayDay said: Kako su mogli od babylon berlin kad su u isto vreme snimane?! Meni ovo sa prikazom Thulle Gesselschaft kao u EWS potpuno treši. Inače, moram da priznam da Boda Tajson jako dobro iznosi ulogu. Puno uverljiviji od macana GB. A tek ona mala Krista što je jad i beda sa glumom. Pakao. možda su ukrali iz knjige po kojoj je bb rađen?
November 27, 20177 yr A možda je neko napio Bjelu i ovaj sve istorokao... Klasika, Srbin radi a Švabo i Pirgavi se bogate...
November 28, 20177 yr Falili su u zadnjoj epizodi samo Sara Konor i metalni bilder, Betmen, američki preCednik koji vozi avijon, leteći krevet (ćurke je već bilo) pa da vidimo sve što treba da vidimo. I otkud koplje sudbine kod Belogrlića? Svi znamo da je ono u depou u Holivudu i da se povremeno pozajmljuje samo Harisonu Fordu i Anđelini J. Nije Bjela na tom nivou. Ili je ovo neki kinez iskopao kopiju na koridoru deset?
November 28, 20177 yr 6 hours ago, *edited by mod said: Izasao je i jedan mega spojler. Ko nece da kvari neka ne otvara Reveal hidden contents predložiću moderaciji da te banuju, otvorio sam