kurjak92 Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 (edited) Edited November 27, 2017 by kurjak92
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 1 hour ago, ToniAdams said: jer gleas senke simovicu? gledao prvu, za ostale nisam bio nazočan. pa čekam kraj i opštu ocenu ppp kritike. kolko vidim do sad mislim da ću je preskočiti
Frank Pembleton Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 9 hours ago, MayDay said: Kako su mogli od babylon berlin kad su u isto vreme snimane?! Meni ovo sa prikazom Thulle Gesselschaft kao u EWS potpuno treši. Inače, moram da priznam da Boda Tajson jako dobro iznosi ulogu. Puno uverljiviji od macana GB. A tek ona mala Krista što je jad i beda sa glumom. Pakao. možda su ukrali iz knjige po kojoj je bb rađen?
Plavimost Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 A možda je neko napio Bjelu i ovaj sve istorokao... Klasika, Srbin radi a Švabo i Pirgavi se bogate...
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 10 minutes ago, ToniAdams said: ma daj, uzasno je onda neću
*edited by mod Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Izasao je i jedan mega spojler. Ko nece da kvari neka ne otvara Spoiler
zmanic Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Falili su u zadnjoj epizodi samo Sara Konor i metalni bilder, Betmen, američki preCednik koji vozi avijon, leteći krevet (ćurke je već bilo) pa da vidimo sve što treba da vidimo. I otkud koplje sudbine kod Belogrlića? Svi znamo da je ono u depou u Holivudu i da se povremeno pozajmljuje samo Harisonu Fordu i Anđelini J. Nije Bjela na tom nivou. Ili je ovo neki kinez iskopao kopiju na koridoru deset?
djeneralche Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 +1 Sta ocekivati od Dejana Stoiljkovica i Vladimira Kecmanovica.
Reaktor Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 Dok sam otvarao spojler, neko mi je odsekao glavu.
Lord Protector Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 6 hours ago, *edited by mod said: Izasao je i jedan mega spojler. Ko nece da kvari neka ne otvara Reveal hidden contents predložiću moderaciji da te banuju, otvorio sam
Lord Protector Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 13 hours ago, Papovac said: Kida serija, samo kenjate +1 dokoni hejteri
Recommended Posts