December 19, 20177 yr Aman, poenta je da čak ni njekstravagantnije dame tog doba, nisu bile ni nalik Maji Davidović . Tj. njen stajling poslovne žene i trendseterke s kraja 20ih, je promašen.
December 19, 20177 yr Možda time scenarist poručuje:Nemojte tražiti istorijske paralele, ovo je sve fikcija! [emoji12] ...xxx....
December 19, 20177 yr 2 hours ago, Arkadija said: Aman, poenta je da čak ni njekstravagantnije dame tog doba, nisu bile ni nalik Maji Davidović . Tj. njen stajling poslovne žene i trendseterke s kraja 20ih, je promašen. Bila avangarda
December 19, 20177 yr 4 hours ago, Arkadija said: Aman, poenta je da čak ni njekstravagantnije dame tog doba, nisu bile ni nalik Maji Davidović . Tj. njen stajling poslovne žene i trendseterke s kraja 20ih, je promašen. Pa i sad imas sve ispeglane i napunpane zemske, pa opet imas Isidoru Bjelicu koja izgleda ko u dvadesetim. Bankarka izgleda drugojacije od svih frizura u seriji. Il sam se privikao na njenu glumu ili je njen izbor pun pogodak. Mada bi prvoubijena bila adekvatnija po izgledu i kosi. I mesnata je... Uh
December 19, 20177 yr Hoce li biti neki novogodisnji comic relief? Tipa, Bjela pokusava da prosvercuje Longinovo koplje u subari..
December 19, 20177 yr 18 hours ago, Timmy said: Ih koliko desavanja u toj jednoj epizodi. Ne bi me zacudilo da naprave nesto tipa da se poslednja epizoda sastoji iz dva dela, pa poslednji u NG noci. tako i pise na imdb-u. nego, zbog cega princ djordje drzi na zidu sliku milosa obrenovica?
December 19, 20177 yr Ima li bankarki u doba Nemanjica? Prilika da ponovo uzivamo u antitalentu Slobode Micalovic. Al ce tu biti posla za forumase. Oma tema da se otvara, a jok da se ceka pola sezone
December 22, 20177 yr Gledah juce Biseniju Gavrilovic i i pljas krete reklama za poslednju epizodu i pustise sve sto ce biti. Dok nadjoh daljinski... Na qrac ih nabijem. A zvuk duplo jaci od porodicnog blaga. E skinucu nelegalno s neta, nema da ih gledam u ned.
December 22, 20177 yr Najzad odgledao, nekako mi gubi draž što je rasplet bliži. Utanjilo sa debilizmima i mistikom. Jel' može neko da objasni odakle Bjeli informacija da je Kaluđer = Kičić? Edited December 22, 20177 yr by Weenie Pooh