April Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Laušević samo ima sreću da ga ne ubace u isti kadar sa npr.Kavacom, Ristanovskim ili Brajovićem. Pojeli bi ga.
Boza_zvani_Pub Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Brajovic zaista isto odlican. Jos koliko epizoda ima?
Sludge Factory Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) Voja ima odlicnu dikciju, to mi je skoro upalo u usi™, ne znam sta sam tacno gledao, tacnije na sta sam natrcao na tv. Kicic npr. jako lose stoji s istom, a i Djuricko je sve gori. Generalo, mladje generacije glumaca fulaju kod najosnovnije stvari. Inace, ne gledam ovo Edited December 17, 2017 by Sludge Factory
Jimmy Kowalski Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 3 minutes ago, Sludge Factory said: Voja ima odlicnu dikciju, to mi je skoro upalo u usi™, ne znam sta sam tacno gledao, tacnije na sta sam natrcao na tv. Kicic npr. jako lose stoji s istom, a i Djuricko je sve gori. Generalo, mladje generacije glumaca fulaju kod najosnovnije stvari. Inace, ne gledam ovo Vidi se, posto se Djuricko ne pojavljuje vec dve epizode, ali je sve gori.. Inace, Brajovicu nista ne pomaze dikcija, oduvek je bio ocajan glumac. Smesno je uopste stavljati ga u istu recenicu sa Lausem..
Sludge Factory Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Just now, Jimmy Kowalski said: Vidi se, posto se Djuricko ne pojavljuje vec dve epizode, ali je sve gori.. Inace, Brajovicu nista ne pomaze dikcija, oduvek je bio ocajan glumac. Smesno je uopste stavljati ga u istu recenicu sa Lausem.. Pa kazem ne gledam seriju, nisam se zezao nego videh da igra djuricko pa mi pade napamet. Inace, nisam daleko od tvog misljenja za Brajovica sto se tice glume, ali je makar razgovetan. Bar bio.
Lord Protector Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 16 minutes ago, April said: Laušević samo ima sreću da ga ne ubace u isti kadar sa npr.Kavacom, Ristanovskim ili Brajovićem. Pojeli bi ga. ma daj...
colonelo Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 12 minutes ago, Sludge Factory said: Voja ima odlicnu dikciju, to mi je skoro upalo u usi™, ne znam sta sam tacno gledao, tacnije na sta sam natrcao na tv. Kicic npr. jako lose stoji s istom, a i Djuricko je sve gori. Generalo, mladje generacije glumaca fulaju kod najosnovnije stvari. Inace, ne gledam ovo Možda je do kilometraže u pozorištu... Inače, ne bih se složio da je Voja loš glumac. Ipak se radi o glumcu koji je godinama unazad jedan od nosilaca srpskog teatra... A sumnjam da bi Lauševića pojeli navedeni glumci. Kao da nikad do sada nije imao jake partnere na filmu ili TV, pa se ne sjećam da ga je bilo ko ''pojeo''...
Sludge Factory Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Moguce da je bolji u pozoristu, to stvarno ne znam, ali mi je na filmu/tv onako
Milosh76 Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) 27 minutes ago, Boza_zvani_Pub said: Brajovic zaista isto odlican. Jos koliko epizoda ima? Sledece nedelje je poslednja epizoda, tako pise na MONDU, mada je logicnije da 31.12. bude finalna... Edited December 17, 2017 by Milosh76
Desmond Bojčinski Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 1 hour ago, slow said: Stavljam sto marke da će Krojač, Tane i Mustafa da koknu Kaluđera, oskrnavio mu grob komandanta vojvode Tankosića +1 Nešto kao kad je Stringer gekno
Boza_zvani_Pub Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 4 minutes ago, desboj said: +1 Nešto kao kad je Stringer gekno Identicno sam pomislio. Dvojica najzajebanijih se udruzuju da roknu muljatora.
hefaca Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 39 minutes ago, April said: Laušević samo ima sreću da ga ne ubace u isti kadar sa npr.Kavacom, Ristanovskim ili Brajovićem. Pojeli bi ga. Steta sto nije Makedonac, Hrvat ili Bugarin... Tad bi bio mnogo bolji. Kicicevi mrzitelji i ove neci nece spavati...
Zico Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 12 minutes ago, Milosh76 said: Sledece nedelje je poslednja epizoda, tako pise na MONDU, mada je logicnije da 31.12. bude finalna... Zar nije veliko finale ostavljeno za "najludju noc"?
Milosh76 Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 I meni se cini logicno, ali MONDO tvrdi drugacije... Deveta, i ujedno i pretposlednja, epizoda ove sezone "Senki nad Balkanom" postavila je mnogo pitanja na koja su nam očajnički potrebni odgovori u finalu koje će biti emitovano naredne nedelje, 24. decembra. E sad, ako verujemo MONDU ili da sacekamo 24.12.
Recommended Posts