Jump to content
IGNORED

Senke nad Balkanom

mustang

Recommended Posts

Posted

Mustafa mesavina dzems bonda, vulverina, betmena I borna

Posted
On 12/15/2017 at 9:41 PM, Toni Sumaher said:

Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.

Zato scenografi otkidaju u zajebancijama  :

1. Ludi princ drži sliku Miloša Obrenovića iz vremena Takovskog ustanka,

2. doktor za ludake sliku Stepe Stepanovića,

3. bankarka ima slike stripova dorađena svastikom i crnim suncem ....... 

4. sada moram da odgledam celu seriju samo zbog tih detalja :)

Posted
3 minutes ago, Papovac said:

Mustafa mesavina dzems bonda, vulverina, betmena I borna

+ Indiana Jones-a 

Posted
10 minutes ago, Arkadija said:

Jel su se 1928. g, oni Nemački smradovi već zvali nacistima, ko što kaže princ Đorđe?

"Партија је 1. априла 1920. преименована у Националсоцијалистичку немачку радничку партију, противно Хитлеровом предлогу да се партија назове Социјално-револуционарна партија."

i

Posted (edited)

Tuljani će dobiti fake koplje a pravo Longinovo koplje Mustafa nosi Staljinu u Moskvu...

Zato su sovjeti sjebali naciste u WW2, kod njih je koplje pobede, sad mi je jasno

Edited by slow
Posted

odlična scena u kafani.

Kičić je, vidim, i dalje imbecil.

Posted
3 minutes ago, slow said:

Tuljani će dobiti fake koplje a pravo Longinovo koplje Mustafa nosi Staljinu u Moskvu...

Zato su sovjeti sjebali naciste u WW2, kod njih je koplje pobede, sad mi je jasno

Pa to, tako su srbi resili ww2, salji topic na srbin pobedio

Posted

A one agente ispred kuće što čekaše Mustafu prikazaše gluplje nego Mišićeve iz otpisanih. Došli zbog jednog čoveka, a ne prepoznaju ga dok ovaj prolazi pored njih, a istog dana politika (ono kad Bjela u vili kod bankarke podiže novine)  na naslovnoj objavljuje mustafinu sliku doduše sa brkčićima.

Kad su novinari imali sliku, pa sigurno i kraljeva specijalna agentura znatno ranije.

Posted

Na stranu serija, ja veceras prvi put cuh za Voju Tankosica i citam sad bas o njemu..o tome da je samarao Cercila i da su ga Austrougari zaista iskopali iz groba da bi ga uslikali a onda to objavili u novinama. 

Posted (edited)

Stavljam sto marke da će Krojač da kokne Kaluđera, oskrnavio mu grob komandanta vojvode Tankosića

Edited by slow
Posted

Godina 1928. a nigde se još ne pojavljuje Puniša Račić !?!