Papovac Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Mustafa mesavina dzems bonda, vulverina, betmena I borna
zmanic Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 On 12/15/2017 at 9:41 PM, Toni Sumaher said: Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja. Zato scenografi otkidaju u zajebancijama : 1. Ludi princ drži sliku Miloša Obrenovića iz vremena Takovskog ustanka, 2. doktor za ludake sliku Stepe Stepanovića, 3. bankarka ima slike stripova dorađena svastikom i crnim suncem ....... 4. sada moram da odgledam celu seriju samo zbog tih detalja
zmanic Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 3 minutes ago, Papovac said: Mustafa mesavina dzems bonda, vulverina, betmena I borna + Indiana Jones-a
zmanic Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 10 minutes ago, Arkadija said: Jel su se 1928. g, oni Nemački smradovi već zvali nacistima, ko što kaže princ Đorđe? "Партија је 1. априла 1920. преименована у Националсоцијалистичку немачку радничку партију, противно Хитлеровом предлогу да се партија назове Социјално-револуционарна партија." i
Lord Protector Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) Tuljani će dobiti fake koplje a pravo Longinovo koplje Mustafa nosi Staljinu u Moskvu... Zato su sovjeti sjebali naciste u WW2, kod njih je koplje pobede, sad mi je jasno Edited December 17, 2017 by slow
steins Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 odlična scena u kafani. Kičić je, vidim, i dalje imbecil.
Papovac Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 3 minutes ago, slow said: Tuljani će dobiti fake koplje a pravo Longinovo koplje Mustafa nosi Staljinu u Moskvu... Zato su sovjeti sjebali naciste u WW2, kod njih je koplje pobede, sad mi je jasno Pa to, tako su srbi resili ww2, salji topic na srbin pobedio
J-♣ Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 A one agente ispred kuće što čekaše Mustafu prikazaše gluplje nego Mišićeve iz otpisanih. Došli zbog jednog čoveka, a ne prepoznaju ga dok ovaj prolazi pored njih, a istog dana politika (ono kad Bjela u vili kod bankarke podiže novine) na naslovnoj objavljuje mustafinu sliku doduše sa brkčićima. Kad su novinari imali sliku, pa sigurno i kraljeva specijalna agentura znatno ranije.
SNARC Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Na stranu serija, ja veceras prvi put cuh za Voju Tankosica i citam sad bas o njemu..o tome da je samarao Cercila i da su ga Austrougari zaista iskopali iz groba da bi ga uslikali a onda to objavili u novinama.
Lord Protector Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) Stavljam sto marke da će Krojač da kokne Kaluđera, oskrnavio mu grob komandanta vojvode Tankosića Edited December 17, 2017 by slow
zmanic Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Godina 1928. a nigde se još ne pojavljuje Puniša Račić !?!
Recommended Posts