Toni Sumaher Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 12 minutes ago, slow said: to Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.
Lord Protector Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 (edited) 14 minutes ago, Toni Sumaher said: Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja. meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu a i Karađorđevići su tradicionalno članovi raznoraznih tajnih društava...naravno ne Tula Edited December 15, 2017 by slow
Toni Sumaher Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 1 minute ago, slow said: meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu a i karađorđevići su generalno tradicionalno članovi raznoraznih bratstava i društava...naravno ne Tula Bojim se da su se ovde ozbiljno zapetljali i da ce rasplet biti karikaturalan. Ali, to ce se vec pokriti senzacijom, sve je njoj u prilog.
Timmy Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Strajk istoricara Jeste svi sretali srpske istoricare?! To skoro sve nacosi i zadrti kreteni. Cast divnim ljudima u toj profesiji. Ali su manjina.
gospa buba Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 a jedva smo izbegli shtrajk kozaka. pa ti vidi [emoji38]sent from bubamoto
SNARC Posted December 16, 2017 Posted December 16, 2017 Ercegovac izlazi iz ormana na kraju trailera..eto razocarenja za forumski zenski svet
Boza_zvani_Pub Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice... Edited December 17, 2017 by Boza_zvani_Pub
Dark Wader Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 7 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice... Kakva nemušta tuga...
svashtabezneshto Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju
Dark Wader Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 (edited) 12 minutes ago, svashtabezneshto said: kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju Pa kad bilo čak i malo dobre glume.. Lauš, Dugalić i Marko Nikolić, a i Bogdan profesorski... Edited December 17, 2017 by Dark Wader
Filozof manijak Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Bar su katovali Kristu, jedna loša glumica manje
Arkadija Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Jel su se 1928. g, oni Nemački smradovi već zvali nacistima, ko što kaže princ Đorđe?
Recommended Posts