Jump to content
IGNORED

Senke nad Balkanom

mustang

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, slow said:

to

Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.

Posted (edited)
14 minutes ago, Toni Sumaher said:

Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.

meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu

a i Karađorđevići su tradicionalno članovi raznoraznih tajnih društava...naravno ne Tula

Edited by slow
Posted
1 minute ago, slow said:

meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu

a i karađorđevići su generalno tradicionalno članovi raznoraznih bratstava i društava...naravno ne Tula

Bojim se da su se ovde ozbiljno zapetljali i da ce rasplet biti karikaturalan. Ali, to ce se vec pokriti senzacijom, sve je njoj u prilog.

Posted

Strajk istoricara :lol:

Jeste svi sretali srpske istoricare?! To skoro sve nacosi i zadrti kreteni.

Cast divnim ljudima u toj profesiji. Ali su manjina.

Posted

a jedva smo izbegli shtrajk kozaka. pa ti vidi [emoji38]

sent from bubamoto

Posted

Ercegovac izlazi iz ormana na kraju trailera..eto razocarenja za forumski zenski svet  :sad:

Posted (edited)

Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice...

Edited by Boza_zvani_Pub
Posted
7 hours ago, Boza_zvani_Pub said:

Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice...

Kakva nemušta tuga...

Posted

kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju

Posted (edited)
12 minutes ago, svashtabezneshto said:

kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju

Pa kad bilo čak i malo dobre glume.. Lauš, Dugalić i Marko Nikolić, a i Bogdan profesorski...

Edited by Dark Wader
Posted

Bar su katovali Kristu, jedna loša glumica manje :fantom:

Posted

Jel su se 1928. g, oni Nemački smradovi već zvali nacistima, ko što kaže princ Đorđe?