Jump to content

Senke nad Balkanom

Featured Replies

12 minutes ago, slow said:

to

Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.

14 minutes ago, Toni Sumaher said:

Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.

meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu

a i Karađorđevići su tradicionalno članovi raznoraznih tajnih društava...naravno ne Tula

Edited by slow

1 minute ago, slow said:

meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu

a i karađorđevići su generalno tradicionalno članovi raznoraznih bratstava i društava...naravno ne Tula

Bojim se da su se ovde ozbiljno zapetljali i da ce rasplet biti karikaturalan. Ali, to ce se vec pokriti senzacijom, sve je njoj u prilog.

Strajk istoricara :lol:

Jeste svi sretali srpske istoricare?! To skoro sve nacosi i zadrti kreteni.

Cast divnim ljudima u toj profesiji. Ali su manjina.

a jedva smo izbegli shtrajk kozaka. pa ti vidi [emoji38]

sent from bubamoto

Biče akcije u ovoj epizodi.

Ercegovac izlazi iz ormana na kraju trailera..eto razocarenja za forumski zenski svet  :sad:

Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice...

Edited by Boza_zvani_Pub

jeste li spremni deco :happy:

7 hours ago, Boza_zvani_Pub said:

Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice...

Kakva nemušta tuga...

kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju

12 minutes ago, svashtabezneshto said:

kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju

Pa kad bilo čak i malo dobre glume.. Lauš, Dugalić i Marko Nikolić, a i Bogdan profesorski...

Edited by Dark Wader

Bar su katovali Kristu, jedna loša glumica manje :fantom:

Jel su se 1928. g, oni Nemački smradovi već zvali nacistima, ko što kaže princ Đorđe?