December 15, 20177 yr 12 minutes ago, slow said: to Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.
December 15, 20177 yr 14 minutes ago, Toni Sumaher said: Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja. meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu a i Karađorđevići su tradicionalno članovi raznoraznih tajnih društava...naravno ne Tula Edited December 15, 20177 yr by slow
December 15, 20177 yr 1 minute ago, slow said: meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu a i karađorđevići su generalno tradicionalno članovi raznoraznih bratstava i društava...naravno ne Tula Bojim se da su se ovde ozbiljno zapetljali i da ce rasplet biti karikaturalan. Ali, to ce se vec pokriti senzacijom, sve je njoj u prilog.
December 15, 20177 yr Strajk istoricara Jeste svi sretali srpske istoricare?! To skoro sve nacosi i zadrti kreteni. Cast divnim ljudima u toj profesiji. Ali su manjina.
December 16, 20177 yr Ercegovac izlazi iz ormana na kraju trailera..eto razocarenja za forumski zenski svet
December 17, 20177 yr Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice... Edited December 17, 20177 yr by Boza_zvani_Pub
December 17, 20177 yr 7 hours ago, Boza_zvani_Pub said: Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice... Kakva nemušta tuga...
December 17, 20177 yr 12 minutes ago, svashtabezneshto said: kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju Pa kad bilo čak i malo dobre glume.. Lauš, Dugalić i Marko Nikolić, a i Bogdan profesorski... Edited December 17, 20177 yr by Dark Wader
December 17, 20177 yr Jel su se 1928. g, oni Nemački smradovi već zvali nacistima, ko što kaže princ Đorđe?