Jump to content

Senke nad Balkanom

Featured Replies

12 minutes ago, slow said:

to

Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.

• Replies 1.3k
  • Views 156.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Reditelj Goran Marković gost u trećem nastavku „Senki nad Balkanom“ Proslavljeni reditelj Goran Marković biće specijalni gost u trećem nastavku serije „Senke nad Balkanom“, ali ovog puta ispred obj

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Sve te gluposti lepo ilustruje akciona scena u kojoj Bjela i glavni Rus čučnu pored nekog zida, kao u zaklonu su, iako se jasno vidi da je Makedonac sa ove strane - direkno su mu u liniji vatre, ni od

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Ej, zbindžovao i ja Nemanjiće nedavno, nisam znao gde da prijavim. Nemamo više onaj "sramim se priznati" topić što je nekad bio?   Spektakl je, ne znam samo da li više stilski ili istorijski

Posted Images

14 minutes ago, Toni Sumaher said:

Mislim da scenaristicki magovi kraduckaju Crnjanskog i frankenstajnski oblikuju lujku Djordja.

meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu

a i Karađorđevići su tradicionalno članovi raznoraznih tajnih društava...naravno ne Tula

Edited by slow

1 minute ago, slow said:

meni se taj deo svideo, nisu mnogo promašili... magovi tajnih društava vole da "rade" sa aristokratijom i da plava krv bude u njihovom članstvu

a i karađorđevići su generalno tradicionalno članovi raznoraznih bratstava i društava...naravno ne Tula

Bojim se da su se ovde ozbiljno zapetljali i da ce rasplet biti karikaturalan. Ali, to ce se vec pokriti senzacijom, sve je njoj u prilog.

Strajk istoricara :lol:

Jeste svi sretali srpske istoricare?! To skoro sve nacosi i zadrti kreteni.

Cast divnim ljudima u toj profesiji. Ali su manjina.

a jedva smo izbegli shtrajk kozaka. pa ti vidi [emoji38]

sent from bubamoto

Biče akcije u ovoj epizodi.

Ercegovac izlazi iz ormana na kraju trailera..eto razocarenja za forumski zenski svet  :sad:

Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice...

Edited by Boza_zvani_Pub

jeste li spremni deco :happy:

7 hours ago, Boza_zvani_Pub said:

Laus sabija svakom replikom. I totalno na suprotnoj strani spektra je: "Sta je ovo? Sta krijes reci mi?" ove mlade nazovi glumice...

Kakva nemušta tuga...

kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju

12 minutes ago, svashtabezneshto said:

kakav tajac, niko ne gleda, ili svi pažljivo gledaju

Pa kad bilo čak i malo dobre glume.. Lauš, Dugalić i Marko Nikolić, a i Bogdan profesorski...

Edited by Dark Wader

Bar su katovali Kristu, jedna loša glumica manje :fantom:

Jel su se 1928. g, oni Nemački smradovi već zvali nacistima, ko što kaže princ Đorđe?