Desmond Bojčinski Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) I reče na kraju da se vraća u Švicu, da se pozabavio tuljanima "u centrali". Cenim, čekamo ga da nam objasni kraj serije za novu godinu. Nego ko li je treća fensi maska sa pogubljenja one cigančice? Skerkrou, Taki i ? Edited December 11, 2017 by desboj
francuski sobar Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Nisam ni ja ispratio gde je bio i za koliko se vratio ali malo se pocenjuje saobraćajna povezanost u to vreme. Orijent ekspres je išo svaki dan, na trasi i Beograd i Brisel i Beč i Cirih i Minhen a bar na tlu Srbije išo brže nego današnji vozovi Plus u kartu uračunati krevet, fensi restoran i misteriozno ubistvo.
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 mozda na bjelinom konju. ko je sad milisav kom je ocecena glava? matorka, viktor savic, ciganka. ko je jbt milisav?
Jimmy Kowalski Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Pa zandar jebote. Strasno kako neozbiljno pratite seriju..
Toni Sumaher Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 2 minutes ago, ToniAdams said: mozda na bjelinom konju. ko je sad milisav kom je ocecena glava? matorka, viktor savic, ciganka. ko je jbt milisav? Mnogo si se imenjace zagledao u sojke, pa ne primecujes Milisava pandura. Najverovatnije je on psihoslikaru udelio oni britvu u celiji,sklanjaju nezgodne svedoke Tuljani.
Radoye Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 3 minutes ago, ToniAdams said: ko je sad milisav kom je ocecena glava? Zandar, sto ga Brstina unapredio za svog sofera.
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) a joj da fala brćo inace makedonka je spektakl, ko iz korto maltezea neka riba. samo geju moze biti bzvz a kicic je jebote, najgori glumac ikada. Edited December 11, 2017 by ToniAdams
hefaca Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 43 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa zandar jebote. Strasno kako neozbiljno pratite seriju.. Ma zna sve... Samo kao povrsno prati... Osecam da snimi na vhs pa arci rw
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Hehe, nije nažalost, samo serija premašuje moje intelektualne kapacitete. I dalje mi nije jasno otkud bjelo na konju i kako su dođavola bili suvi ovo što su ga spasli iz ladnu moravu
Filozof manijak Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) 24 minutes ago, ToniAdams said: I dalje mi nije jasno otkud bjelo na konju i kako su dođavola bili suvi ovo što su ga spasli iz ladnu moravu Simbolizam, bjelo je sveti Georgije što ubiva tuljansku aždahu svetim kopljem, Eto, misterija rešena Edited December 11, 2017 by Filozof manijak nepismenos
ToniAdams Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ok a ovo drugo? Možda je omaž džon vuovim kilersima kad naš junak spas od sigurne smrti nađe u reci skočivši sa mosta a u sledećoj sceni je suh.
zmanic Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 (edited) Tane (Bjela) će na kraju da ukapira da je bankarka na čelu svekolikog zla, da se svo vreme folira, iskorišćije ga preko ženskog spolivala, i ukokaće je onim kopljem kroz bulju u trenutki zanosa. Naravno u samoodbrani. Čim se protrezni u zadnjoj epizodi. I ovaj balavac, Tankosić je sumnjiv, čim se školovao u Švicarskoj. Nije čist u vugla. Edited December 11, 2017 by zmanic
mustang Posted December 11, 2017 Author Posted December 11, 2017 (edited) jos maljav po grudima, doslo mi da pokrijem ekran krpom. postideh se.... Edited December 11, 2017 by mustang
Recommended Posts