Jump to content
IGNORED

Senke nad Balkanom

mustang

Recommended Posts

Posted (edited)

Meni se čini da je princ Đorđe nesvesni medijum preko koga doktor dolazi u kontakt sa okultnim silama. Đorđe nije adept, nije iniciran u red, već je puko sredstvo komunikacije doktora preko umetničkih dela i snažnih epizoda ludila samog princa

Edited by slow
Posted

Зли др Пеле га пуца оним неким хемикалијама које је Жика патолог навео као халуциногене.

Posted
6 hours ago, Filozof manijak said:

Ona scena između njih dvojice u ludari, podsetila me  na učitelja koji ispituje đaka. 

+1

Posted (edited)

edit: glup sam :isuse:

Edited by Filozof manijak
Posted
2 hours ago, Cane Vukic Prebranac said:

Зли др Пеле га пуца оним неким хемикалијама које је Жика патолог навео као халуциногене.

laudanum :D

Posted

To sam i ja pomislio, ali zar nije laudanum korišćen da bi omamio Maru?
(Ili sam loše načuo...)

Posted
20 minutes ago, Filozof manijak said:

To sam i ja pomislio, ali zar nije laudanum korišćen da bi omamio Maru?
(Ili sam loše načuo...)

pa ovi patolozi su rekli da doktor avakumović :lolol: prepisuje laudanum za živce i da su ga našli u krvi svih žrtava. kao lek. 

Posted

Aham, hvala. Mora da sam propustio tu rečenicu. Zato mi nije bilo jasno otkud je mladom inspektoru zli doktor odjednom postao sumnjiv.

Posted

plus su mu rekli da je studirao u becu

Posted (edited)

neozbiljan je bre ne gleda pažljivo

Edited by slepa živana
Posted

To jesam. Tad je već klupko počelo da se odmotava

Posted
13 minutes ago, Filozof manijak said:

Aham, hvala. Mora da sam propustio tu rečenicu. Zato mi nije bilo jasno otkud je mladom inspektoru zli doktor odjednom postao sumnjiv.

komotno možemo očekivati da mladjahni psihopata go medieval on Peles heinie. :40_rage:

Posted

Nešto mi se brzo Arčibald Rajs vratio iz Beča, još kaže da je skoknuo do Berlina - kao maloprstić kad je krstario vesterosom.  :35_thinking:

Posted
16 minutes ago, J-♣ said:

Nešto mi se brzo Arčibald Rajs vratio iz Beča, još kaže da je skoknuo do Berlina - kao maloprstić kad je krstario vesterosom.  :35_thinking:

mozda je leteo dirizablom?

Posted

skoknuo je do minhena, cccc kako neozbiljno pratite seriju :happy: