December 10, 20177 yr 2 minutes ago, ToniAdams said: A tek sto pobi one I on odseko glavu nekoj ribi?
December 10, 20177 yr Svi delovi sa Rusima su smor neopevani. Kičićevo disanje u toku dijaloga sa Makedoncima je epsko. Uzima vazduh kao da zaranja.
December 10, 20177 yr Tane pali cigaru zipo upaljacem. Bek tu d fjucr. I ono oko cega lomim glavu vec nedelju dana, Kicicevi brkovi. Cas imaju razdeljak, cas nemaju. Il numeju da sminkaju, il se radi namerno, pa mozda imamo Alimpija blizanca, onaj s razdeljkom bizmismen, a bez Kaludjer... Ziv nisam da saznam.
December 10, 20177 yr 23 minutes ago, Њујоркер said: I ono oko cega lomim glavu vec nedelju dana, Kicicevi brkovi. Cas imaju razdeljak, cas nemaju. Ovo sam i ja primetio
December 11, 20177 yr 2 hours ago, steins said: ...makedonci surovo dominiraju Bogami ne samo glumci. Ovu epizodu je režiro vidim Igor Ivanov Izi, neki mladi makedonski reditelj. Primetno drugačiji rukopis, odlični kadrovi u dijalozima, možda malo viška u unšarfa kod stanka i dede, ubedljiva pucnjava i solidno prikriveno afektiranje kod lošijih glumaca. Krista sasvim ok a skoro i mučena Maja lol. Deo u mrtvačnici malo zbrzan i lošiji. Edited December 11, 20177 yr by francuski sobar
December 11, 20177 yr 4 hours ago, Milosh76 said: Kako to da Kojo nema ulogu u Senkama? Spoiler 4 hours ago, slow said: Laušević maestralan +1 Edited December 11, 20177 yr by desboj
December 11, 20177 yr Author 3 hours ago, francuski sobar said: Bogami ne samo glumci. Ovu epizodu je režiro vidim Igor Ivanov Izi, neki mladi makedonski reditelj. Primetno drugačiji rukopis, odlični kadrovi u dijalozima, možda malo viška u unšarfa kod stanka i dede, ubedljiva pucnjava i solidno prikriveno afektiranje kod lošijih glumaca. Krista sasvim ok a skoro i mučena Maja lol. Deo u mrtvačnici malo zbrzan i lošiji. sta znaci unšarf?
December 11, 20177 yr Ne kapiram nešto: je l' Lauš isto sektaš, a psihić to do sada nije znao? Ili je prosto samouki fan lore-a.
December 11, 20177 yr 16 minutes ago, malistev said: Ne kapiram nešto: je l' Lauš isto sektaš, a psihić to do sada nije znao? Ili je prosto samouki fan lore-a. Meni se na osnovu ove epizode dojmilo da je zli dr Pele, možda pomoću sedativa ili neke psihoterapije, nekako indoktrinirao ludog princa Đorđa, da bi ga prevukao na mračnu tulsku stranu. Ona scena između njih dvojice u ludari, podsetila me na učitelja koji ispituje đaka.