kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2022 Author Posted November 2, 2022 zaboravio sam i veliki petak 3
Svemir Zeka Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 26 minutes ago, Lena said: nema šanse da bih se setila toga da nisi rekla, svaka čast za memoriju Imam lošu naviku da pamtim takve stvari, a zaboravim recimo, da je danas pre kolegijuma na kome sedim bilo veće setim se i ništa, nastavim da sedim a na čelu mi piše Savesnost i Odgovornost 1 1
x500 Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 2 hours ago, Svemir Zeka said: Ima jedan dan Svima je neradan ko prati državne 2. januar kao neradni dan, to je (takodje) uspomena na ex-YU 1
Filozof manijak Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: zimski raspust, letnji raspust, prolećni raspust, nova godina,sretenje, dan primirja, prvi maj, drugi maj, božić, uskrs, rastko nemanjić jel može ne prste ruke da se prebroje dani kad prosvetari rade To je 1 banda neradnika, moj kumse. Da sam ja neka vlast, svi bi oni riljali bašte u rudniku za dopunske časove i procenat. 1
Svemir Zeka Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 9 hours ago, kud u maglu Simoviću said: zaboravio sam i veliki petak I ponedeljak posle Uskrsa
Svemir Zeka Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 8 minutes ago, Filozof manijak said: a veliki odmor? pa mali? Ja jedva čekam da se završe jer mi upadaju svi kao oslobodioci Beograda, nit ko kuca niti išta. Da vi znate s kojom količinom administracije se mi akamo, evo pomeram bavljenje decom dve nedelje jer moram da spremim sve što je neko osmislio za eksternu evaluaciju. Dok to ne prođe, ništa se ne dešava. Papirčine, papirčine
Filozof manijak Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 pa skraćeni časovi Mogu ovako do prekosutra.... (više vi ne radite no što ima palčeva dole) 1
Svemir Zeka Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 A šta, kao mi volimo dojave o bombama? Onda ide onlajn, u dve smene. Aj ti radi u dve smene isti posao.
Svemir Zeka Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Isti posao Radimo i mi prosvetni neradnici druge poslove posle ovog, na njih ne kukamo
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2022 Author Posted November 3, 2022 1 hour ago, Svemir Zeka said: I ponedeljak posle Uskrsa i dan škole 2
Recommended Posts