October 31, 20213 yr Mozak mi se salomio jutros jer nisam znao da se to dešava noćas - gledam analogni, gledam digitalni i ne shvatam šta se desilo.
October 31, 20213 yr Mozak mi se salomio jutros jer nisam znao da se to dešava noćas - gledam analogni, gledam digitalni i ne shvatam šta se desilo.Analogni namestila baba a digitalni deda, sad se gledaju blentavi, deda u moskovskoj a baba u lisabonskoj zoni.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
October 31, 20213 yr osećam se bolje sada kad je makar privremeno ukinuto pomodarstvo što nam je došlo sa zapada. sada smo u našoj iskonskoj vremenskoj zoni, i moj sat pokazuje isto vreme kao i nekada na dvoru cara Dušana i svih srbinina otkada je sveta i vijeka
October 31, 20213 yr 9 hours ago, adam said: pretekosmo li? Rerna, mikrotalasna i sat na ruci. Sutra jos zidni u ofisu i to je to.
October 31, 20213 yr 6 hours ago, gospa buba said: kako ste? sent from novi mnogo jak bubamoto. Meni se spava, a tek je Drugi dnevnik
October 31, 20213 yr ako koristite kalendare sa spiralom, nemojte da zaboravite da u ponoć okrenete novi list.