Timmy Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Mislim da smo se mi danas vise bavili ovom temom, nego sto ce ce time baviti oni kojima je to posao :( Pa i skladu sa tim razmisljam o nekoj inicijativi za ovo. Ne verujem da ce se iko od stranaka ovim bavima, tesko neka nvo i sl. Ostaje da se gleda u pasulj kod kog ce sluzbenika dopasti da odluci... ili mozda nekako delati... ali kako. Stvarno mi se ne pali svetlo u julu u 19.30 kad moze da bude u 21.30 (ili bar 20.30 kao do sad).
Arkadija Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Zar mi ne bi mogli da promenimo časovnu zonu, pa da imamo vreme kao Bugarska?
Arkadija Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Pre neki dan sam slušala jednu debatu na tu temu,i tu se pojavilo ovo mišljenje. Onda su se posvađali,pa nisam saznala zašto je to uopšte spominjano,pa zato pitam ovde.
renne Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 23 minutes ago, Filozof manijak said: Što bi to radili? pa da nam ne izlazi sunce u tri ujutro, a zalazi u pola 20
Filozof manijak Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Pa šta? Iz priče sa mojim poznanicima, većini smeta promena vremena zbog prilagođavanja. Ovako je prirodnije i normalnije
renne Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 pa eto, meni smeta da sunce izlazi u tri ujutro, baš mi smeta mnogo, i šta ćemo sad?
Filozof manijak Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Pa ništa, polako ćeš navići kako se dan bude produžavao. Kao i svi
renne Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Pa možda neću, smeta mi svetlost tako rano, ne mogu da spavam, pa sam razdražljiv i svadljiv
Filozof manijak Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 I meni smeta mrak kad se budim za posao, pa trpim, šta ću
Filozof manijak Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Ne smeta mi, zašto bi? Sve je to prirodno, promene godišnjih doba, geografska širina na kojoj se nalazimo. Neprirodno je "nasilno" menjanje vremena zbog nekih blagorečeno dezavuisanih razloga
renne Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Pa ako ćemo tako, kako ti pričaš, mi smo mnogo bliže i prirodnije +2, nego ovome +1 kome pripadamo A već se naširoko pisalo o tome, nema potrebe više da se ponavljam
levi Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 pa čekajte jel nije negde sredinom topica zaključeno da smo mi na sredini vremenske zone, ali bliže ovoj sadašnjoj, i da bi bila veća anomalija ako bi prešli kod Bugara
Filozof manijak Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 1 minute ago, renne said: Pa ako ćemo tako, kako ti pričaš, mi smo mnogo bliže i prirodnije +2, nego ovome +1 kome pripadamo A već se naširoko pisalo o tome, nema potrebe više da se ponavljam Ne slažem se, pročitao sam na više mesta da smo bliži centralnoevropskoj zoni
Recommended Posts