December 30, 2024Dec 30 Potražite preko praznika Jedan od najboljih gradskih derbija ikada Superfinale grčkog prvenstva 2009 AEK - Olympiakos 4:4 regularno, na penale 14-15, posle 34 izvedena Ludilo od tekme AEK vodio 2-0 posle 8 minuta, Oly izjednačio za produžetke u 96.minutu, onda Oly preokrenuo pa AEK stigao pred kraj i onda mamutskih po 17 penala sa svake strane da bi goša Olyja dao go za pobedu. Na stadionu (OAKA) bilo sve, navijači u 2 kopa sa 100m praznine između, penisovanje suprotne strane posle golova, tuča na terenu, crveni kartoni, ludilo golovi u zaustavnom vremenu, oba Srbina mašili penale - Majstorović i Đorđević. Ovde ima malo, treba videti sve: https://www.facebook.com/share/v/1EfCmaGnbj/
April 7Apr 7 na današnji dan 7.4.99 u beogradu je odigrana ta istorijska utakmica partizan aekgrci su strašno ponosni na to a mi smo zaboravilikako je bilo kad je ceo svet bio protiv tebe sem jedne bratske nacijeljudi su došli autobusom iz atine u srbiju pod bombamanaravno grobari su sve usrali par godina kasnijeali to je druga, idiotska pričahvala aek
April 7Apr 7 15 hours ago, Eleniko said:naravno grobari su sve usrali par godina kasnijeali to je druga, idiotska pričahvala aekNa sta mislis, kad igrali PFC OM, a AEK bio sa njima u kavezu?
April 8Apr 8 6 hours ago, ultra plasticni said:Na sta mislis, kad igrali PFC OM, a AEK bio sa njima u kavezu?ne, grobari su pokvarili te odnose sa AEK navijačima zbog "bratstva" sa PAOK, bilo je odlazaka u grčku i sačekuša za AEK-ovce zajedno sa PAOK-aramato su ovi doživeli kao izdaju, pogotovo zbog tog dolaska u beograd i podrške tokom bombardovanjapa je to kulminiralo na onoj rukometnoj utakmici partizan AEK, kada su ovi prvo divljali u atini, pa neodigrani revanš u beogradu (topovski udari na terenu pre početka) pa onda odloženi revanš u bugarskoj kao "sigurnoj" zemljino taj hejt ne prestaje, gorbari su išli i u volos na finale grčkog kupa PAOK AEK da jure atinjane Edited April 8Apr 8 by Eleniko
April 8Apr 8 On 7. 4. 2025. at 9:51, Eleniko said:na današnji dan 7.4.99 u beogradu je odigrana ta istorijska utakmica partizan aekgrci su strašno ponosni na to a mi smo zaboraviliTako je, imam drugara iz Atine, AEK-ovac, i cesto se seti te utakmice, sa ponosom. Meni ne zamera grobarstvo, mozda nije toliko upucen, a mozda je samo jako fin.