Jesper23 Posted April 5 Posted April 5 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/umesto-razglednice-iz-mostara/478765 Jedna divna priča o Mostaru i Veležu, na žalost nakon rata ništa više nije isto. Nisam Hercegovac, ali brat Mostar i Trebinje su gradovi u koje obožavam otići. 1
levi Posted April 10 Posted April 10 https://theathletic.com/5252083/2024/04/10/eastern-european-clubs-champions-league/ 4
Profesionalac Posted May 8 Posted May 8 Ima i do sistema takmičenja, do 1/4f Kupa šampiona ti je trebalo da prođeš 2 kola (FKP je '65 do duela sa Interom u QF došao preko Kiprana i Luksemburžana), dok u LŠ moraš da prođeš grupu i 1/8f (ili 2 grupe).
Filozof manijak Posted June 14 Posted June 14 (edited) Taj gol Nedeljka Oliseha sam zapamtio kao naj gol prvenstva (za mene) Esid: Milojko Edited June 14 by Filozof manijak
goofs Posted June 14 Posted June 14 Bila je baš gotivna ta Nigerija 1998 - Okocha, Finidi, West, Kanu, pa oni malo manje atraktivni Amunike, Amokači, Oliseh, Babangida Da su tada afrički savezi imali strukturu koju imaju danas možda bi dogurali i do neke završnice WCa, pogotovo 2002. 3
Radoye Posted June 14 Posted June 14 Dobar bio i Kamerun '90. Neke od najludjih utakmica igde ikada. 3
MocaVukotic Posted June 14 Posted June 14 Tu je nigeriju vodio bora milutinovic, salomili su ih mislim danci laagano u osmini. Ali, ona nigerija iz 94, sto je dosla niotkuda, a ono sve brzi, jaki, siloviti, pritom svi s odlicnom tehnikom, tu si morao da imas roberta badja u prajmu da bi ih izbacio s prvenstva. Tu je donekle moglo da se vidi kako ce u 21. veku izgledati fudbal, brzo i direktno. 2
D11 Posted June 21 Posted June 21 Od 6 nigerijskih SP, 5 puta su igrali sa Argentinom i 5 puta sa nekom balkanskom zemljom u grupi.
MiddleClass Posted August 28 Posted August 28 Posto je poluvrijeme pljuvanja na kult Piksija red je da mi koji ga smatramo najboljim (pored zivog Modrica) exyu igracem svih vremena damo doprinos cuvanju vatre 2 3
goofs Posted August 28 Posted August 28 ^^ Chiesa je igrao isto u toj Sampdoriji, a bili su tek 8mi na kraju sezone. Ludilo je bila Serija A 90ih. 3
Filozof manijak Posted August 28 Posted August 28 Ta Sampa mi je bila omiljeni klub doka sam pratio kalčo devedesetih 1
Eleniko Posted December 2 Posted December 2 preminuo je helmut dukadam legendarni heroj iz sevilje i moj lični heroj čovek koji je 1986 odbranio sva 4 penala barseloni u finalu KEŠ za steauu bukurešt, ako se ne varam jednog od jedina dva pobednika ovog takmičenja iz istočne evrope više od igre, više od istorije ja sam na kolenima gledao izvođenje penala suze su mi tekle niz lice ni bari nisam doživeo ovako emotivno luda noć, u kojoj su 1 etnički nemac i 2 mađara /strelci - lakatuš i balint/ odveli rumunskog šampiona u večnost fudbalske istorije dukadam, ekstraordinar 2
Recommended Posts